.

.

Скоби за Перука, 50шт Гребен За Коса Разширения Щипки За Удължаване на Косата Модула Перука Набор От Неръждаема Стомана DIY 8 Модула на Зъбите на Гребена на Перука Ско?

Скоби за Перука, 50шт Гребен За Коса Разширения Щипки За Удължаване на Косата Модула Перука Набор От Неръждаема Стомана DIY 8 Модула

BGN 2.00

Наличност
На склад

Удължаване на коса : Много подходящ за перуки, косичек и т, тези скоби за бърза гребени ще ви помогнат с натрупване на косата със собствените си ръце, са подходящи за повечето перуки, практични за употреба.Определяне на перука : Дизайн на клипса за определяне на перука позволява да се избегне дърпа, а по-малките дупки улесняват починку или подшиване на перуката, добре обмислен дизайн.Материал от неръждаема стомана : Скоба за перука с капаче е изработен от изключително неръждаема стомана, здрав, издръжлив на употреба, мека гума, го прави удобен в чорап.Портативен дизайн : Скоба за перука се използва за свързване на мрежи за косата на перука и тези косата, компактен и лек, подходящ за дома и фризьорски салони.Комплект скоби-ключалки : 8 зъбите, по-мека и гладка, безопасен за използване.За използване на разположение 50 скоби, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди в прическа. Определяне на перука : Дизайн на зъбите може да се определи перука, не го дърпа, а по-малките дупки улесняват лепене или пришивание перука, добре обмислен дизайн. Удължаване на коса : Много подходящ за перуки, косичек и т., тези скоби за бърза гребени ще ви помогнат с натрупване на косата със собствените си ръце, са подходящи за повечето перуки, практични за употреба. Портативен дизайн : Скоба за перука се използва за свързване на мрежи за косата на перука и тези косата, компактен и лек, подходящ за дома и фризьорски салон. Набор от защелкивающихся скоби : защелкивающийся скоба с 8 зъбите, по-мека и гладка, безопасен за използване.За използване на разположение 50 скоби, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди с подреждане. Материал от неръждаема стомана : Защелкивающийся клип на перука е изработен от изключително неръждаема стомана, здрав, издръжлив на употреба, мека гума, го прави удобен в чорап.Параметри : Тип на продукта : Скоба за перука Материал : неръждаема стомана Количество : 50 бр / пакет Размери : приблизително 2,8 х 1,4 см.

Опции за продукта

Item Type:
Wig Clip
Material:
stainless steel
Quantity:
50 pieces / bag
Dimensions:
approx. 2.8 x 1.4cm / 1.1 x 0.6inch
Features:
It is used for the connection between the wig hair net and the real hair, which makes the wig more stable and plays a fixed role.
Uses:
home, hairdresser
Package List:
50 Wig Clips :
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thank you for your understanding. :

Свързани продукти