.

.

Еластична мрежа за багаж в стил плик, Транспортна мрежа за Ford Edge 2009-2015 - Организаторите за багажника премиум-клас и място за съхранение - Мрежа за багаж за suv - най-Доб?

Еластична мрежа за багаж в стил плик, Транспортна мрежа за Ford Edge 2009-2015 - Организаторите за багажника премиум-клас и място

BGN 0.33

Наличност
На склад

Транспортна мрежа за багаж в стил плик за Ford EdgeГодини на производство : 2009-2015. Цвят материал товарен мрежа : черен / Време за настройка : 1 минута.Гумена подложка за багажника, стойност на лазер, е на разположение в нашия магазин под номер B07 M682 ZRL. Изработени специално за товарно пространство, тази солидна мрежа от еластична мрежа е с дизайн в стил плътна паяжина, която задържа елементите вертикално, така и на място.Тя за секунди се закрепва към местата за закрепване в товарното отделение и се сгъва, когато не се използва.Транспортна мрежа за багаж в стил плик за Ford Edge.Години на производство : 2009-2015. Цвят материал товарен мрежа : черен / Време за настройка : 1 минута.Гумена подложка за багажника, стойност на лазер, е на разположение в нашия магазин под номер B07 M682 ZRL. Изработени специално за товарно пространство, тази солидна мрежа от еластична мрежа е с дизайн в стил плътна паяжина, която задържа елементите вертикално, така и на място.Тя за секунди се закрепва към местата за закрепване в товарното отделение и се сгъва, когато не се използва.Еластична мрежа за багаж в стил плик, Транспортна мрежа за Ford Edge 2009-2015 - Организаторите за багажника премиум-клас и за съхранение - Мрежа за багаж за suv - най-Добрият автомобилен органайзер за Ford Edge.

Опции за продукта

Свързани продукти