.

.

ABOOFAN 2 бр. за Декорация Цвете Коледа Върхът на Дървото Бонус Сезал Кутия за Подарък с Коледни Дребни Принадлежности Център Pointias Декор в Саксии, Орнаменти Matte Миниатю?

ABOOFAN 2 бр. за Декорация Цвете Коледа Върхът на Дървото Бонус Сезал Кутия за Подарък с Коледни Дребни Принадлежности Център Pointias

BGN 12.61

Наличност
На склад

Фалшива изкуствена коледна елха : можете да изпратите на своите приятели и семейството си като коледен подаръкМини Коледна борова елха.Централната украса на коледната трапеза : Това е украса за коледната елха красиво, реалистичен и модерен.Украса за Коледното парти : ПРАКТИЧЕН КОМПЛЕКТ МИНИ ЕЛХИ - Ние сме проектирали нашите миниатюрни коледни елхи с желанията на нашите клиенти.За всяко дърво, прикрепена малка блестяща златна звезда, предварително най-до върха на дървото, така че не е нужно да се притеснявате за това, че тя ще падне!.Изкуствена коледна елха : ТРАДИЦИОНЕН ПОДАРЪЧЕН КОМПЛЕКТ от БОР - не забравяйте коледна елха в ретро кафяв стил, които всички знаехме като дете?Нашите мини коледни елхи - идеалният избор за вашите празнични традиции!.Празнични настолни коледни елхи : ИДЕАЛЕН ЗА ПЛОТ Или ПИСМЕНИ МАСИ - като път с подходящ размер!Ние проведохме задълбочени изследвания и е установено, че 18 сантиметра - това е идеалната височина за всяка плотове дом, хотел или офис!Можете да бъдете сигурни, че вашето семейство, приятели и колеги също ще искат това!.Списък на опаковки 2 x Mini-украса за коледната елха Характеристики - Мини-украса за коледната елха може да създадете празнична и уютна атмосфера на Коледните декорации за прозорци. -Материал : Изкуствена Плот от PVC Сизалевого дърво. - Идеален за семейства, хотели, барове, книжарници, молове, магазини, хотели, супермаркети и други места, където е инсталиран на десктоп коледно дърво. - Произведени от материал, този продукт е с формата на коледна елха, малките мини коледни коледни елхи. - Уникален и изискан дизайн, много подходящ като подарък за приятелите, се събраха на коледна елха. - Това е украса за коледната елха е чудесен, реалистичен и модерен украса на коледната трапеза.Информация за стоки, Украса за коледно парти Украса за мини-коледно може да създадете празнична и уютна атмосфера.празнични настолни коледни елхи, изработени от материали и приятни за използване.

Опции за продукта

Свързани продукти