.

.

LOUYK 5 мм-35 mm 14 бр. набор от кухи перфораторов САМ Кожена инструмент за пробиване на колан с пластмасова кутия (Цвят: както е показано, размер: един размер)

LOUYK 5 мм-35 mm 14 бр. набор от кухи перфораторов САМ Кожена инструмент за пробиване на колан с пластмасова кутия (Цвят: както

BGN 3.00

Наличност
На склад

1 Пълни спецификации могат да отговорят на различни потребности. Подходящ за печат на гума, кожа, мед, мек месинг, шайбах, прокладках и други материали. Пластмасова кутия с дръжка за по-лесен достъп и удобни за носене. Включително инструменти за пробиване 13шт, удобна за замяна. здрав и дълъг живот. Пълни спецификации могат да отговарят на различни потребности2. Подходящ за печат на гума, кожа, мед, мек месинг, шайбах, прокладках и други материалах3. Пластмасова кутия с дръжка за по-лесен достъп и удобна за носене 4. Включително 13шт перфораторов, удобни за замены5. здрав и дълъг живот Спецификация : Вид на продукта : Набор от кухи перфораторов Спецификация : 5 мм-35 мм Размер на кутията : прибл. 260x190x45 мм/10,2x7,5x1,8 инча съдържание на Пакета : 1 х писалка 13 х тренировки 1 x кутия за съхранение Забележка : поради разлика в настройките на осветлението на екрана и цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Опции за продукта

Item Type:
Hollow Punch Set
Specification:
5mm-35mm
Box Size:
Approx. 260 x 190 x 45mm / 10.2 x 7.5 x 1.8in
Package List:
1 x Handle :
13 x Punches:
1 x Storage Box:
Note:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement. :

Свързани продукти