.

.

Фен на Комина SEVEEZ, Смукателния Вентилатор с мощност 120 W за димоотводни тръби, Домакински Дымоходная Машина На Покрива, Вентилатор Камина

Фен на Комина SEVEEZ, Смукателния Вентилатор с мощност 120 W за димоотводни тръби, Домакински Дымоходная Машина На Покрива,

BGN 58.48

Наличност
На склад

Електрически вентилатор за комини, пещи за пици, печки на дърва, 120 W дымоотводящий вентилатор с диаметър 19-25,5 см ЛИПСАТА на шум – Една от най-често срещаните оплаквания на мощни вентилатори е, че те произвеждат много шум.За щастие, нашият осцилиращ вентилатор осигурява тиха работа, така че да не се налага да правят компромис с комфорта на вашия дом.Работно напрежение на устройството е 220 v (напрежение 110-120 В, ние са оборудвани с преобразувател на напрежение).Вентилатор се използва чрез изоставяне двата края на кабела за свързване към източник на захранване.Много подходящ за каминных консумативи, фурни за пица и печки на дърва.Фен на качулки на комина създава качулки и причинява бързо отделяне на дим, за да се предотврати безпрепятствено излизане на дим от комина, поради лоша работа на комина.Забележка 1 В домашното камината се използва смукателния вентилатор и температура на изход не трябва да превишава 60 ° C. В противен случай на всмукване на вентилатора ще бъде повреден.Включете захранващия кабел с медна тел с дебелина не по-малко от 0,5 кв. Параметри : Име на продукта : Електрически вентилатор Тегло на продукта : 2.5 кг Мощност : 120 W Напрежение : 190-240 В (напрежение 110-120 В, ние са оборудвани с преобразувател на напрежение) Цвят : Цвета на изображението Забележка : 1. В домашното камината се използва вентилатор и температура на изход не трябва да превишава 60 градуса.В противен случай на всмукване на вентилатора ще бъде повреден.Свържете захранващия кабел с медна тел с дебелина не по-малко от 0,5 квадратных2. При инсталиране или отстраняване изключете захранването, за да се избегне токов удар. Фуга с дымоходом трябва да бъде закрепен водоустойчива изолационна лента. Монтаж на кръстовището на комина трябва да бъде трайна, а фуга трябва да бъде здраво свързан с дымоходом за постигане на най-добрия ефект. Когато смукателния вентилатор се намира в неподвижно състояние, трябва да се обърне внимание на обратен поток на дим и излизане.

Опции за продукта

Product Name:
Electric draught fan
Product weight:
2,5 kg
Power:
120W
Voltage:
190-240 V (110 V-120 V voltage, we are equipped with a voltage converter)
Color:
Image Color
Note:
1.Household chimney adopts suction draft blower, and the outlet temperature should not exceed 60 degree. Otherwise, the suction fan will be damaged. Install the power cord with at least 0.5-square copper wire:
2. When installing or removing, turn off the power switch to avoid electric shock.:
3.The interface with the flue must be fixed with waterproof insulating tape.:
4.Installation at the chimney interface must be firm, and the interface must be tightly integrated with the chimney to achieve the best effect.:
5.When the suction fan is stationary, attention must be paid to smoke return flow and smoke exit.:
6. The smoke extractor is placed on the chimney. The exhaust must be more than six meters away from the source of the fire, otherwise the exhaust fan will burn. The temperature of the chimney cannot burn the insulating layer of the power cord.:
Delivery content:
1° Suction fan :

Свързани продукти