.

.

Преносим Пасатор с USB батерия, Пасатор Hotsch персонален размер за коктейли и шейкове, Мощна режещата способност с шест остриета, чаша-сокоизстисквачка с 20 грама за сп?

Преносим Пасатор с USB батерия, Пасатор Hotsch персонален размер за коктейли и шейкове, Мощна режещата способност с шест остриета,

BGN 12.00

Наличност
На склад

【Високо ниво на сигурност】 Портативен миксер Hotsch не съдържа BPA и е изработен от екологично чисти, храни и нетоксични материали PCTGТой притежава уникален дизайн на сигурност, включително дизайн автоматично изключване с магнитна индукция, силиконовата защита зарядно пристанището, нескользящую и амортизирующую основа.Екологично чисти материали и уникален дизайн за безопасност ви предоставят двойна защита и позволяват да се чувстват в безопасност, докато се наслаждавате на вкусен сок. 【Мощен и ефективен】Чаша за сокове е оборудван с 6 ножове от неръждаема стомана 304 бр. с номинално напрежение 7,4 Век, Благодарение на по-високото ниво на честотата на въртене - около 24 000 пъти в минута - ще се наложи само 45 секунди, за да приготвите чаша пресен шейкове, коктейли, пресни сокове, маски, детски храни и т. 【Отлична производителност при преносимост на】 USB батерия големия обем лесно може да се зарежда от power bank, компютър или друго USB-източник на захранване. Номинална мощност 150 W позволява напълно да се зареди с повече от 3 часа и да използвате на устройството до 15 пъти. капацитет 400 мл и тегло на продукта само за 1 паунд позволяват лесно да го носите със себе си при всякакви обстоятелства, като тренировка, пътуване, къмпинг, риболов, работа и почивка у дома. 【Лесна работа и управление с един бутон】 Мини-миксер е лесен за почистване, добавяне на вода и просто дълго натискане на бутона за захранване, за да работи в режим на самопочистване.Бутон за включване с подсветка показва, безопасно ли е устройство, и готово ли е до работа.Към него е приложен чистящая четка, можете да почистите с кът чаша сок.От съображения за сигурност, моля, не се накисва във вода и не перете. 【Перфектния подарък и отлично обслужване】 Никакви други подаръци не могат да бъдат по-добре, отколкото да даде здраве на нашето семейство, приятели и гаджета.Portable blender Hotsch професионално подходящ за приготвяне на плодови шейкове, протеинови коктейли, бебешки храни и други допълнителни напитки.

Опции за продукта

Свързани продукти