.

.

Dewkou, 1 бр., четка за детайлите на колата, Мека четка за отстраняване на косми в превозното средство, Заоблен Дизайн, Грязеотталкивающие Четки за почистване на вентил?

Dewkou, 1 бр., четка за детайлите на колата, Мека четка за отстраняване на косми в превозното средство, Заоблен Дизайн, Грязеотталкивающие

BGN 0.67

Наличност
На склад

? Високо качество : се Използва висококачествена найлонова четина и пластмасова дръжка, добра еластичност, гъвкавост и издръжливост, по-дълги и цифрово шифрирана, лесно премахва прах, не оставя следи, не уврежда повърхността на продукта ? Уникален дизайн : Дръжка автомобилната парцали с неплъзгащи канавкой осигурява удобно захващане позволява лесно да навлязат дълбоко в воздуховыпускное отвор за отстраняване на скрити прах, поддържане на интериора на вашия автомобил чисти и спретнати. ? Широко приложение : Тази четка за обяснения части от колата може да се използва в интериора и екстериора на колата, ефективен е за премахване на прах и остатъци от храна, с вентилационни отвори на автомобилния климатик, централни конзоли, оръжие.Той е подходящ също и за клавиатури, мека мебел, прозорци или на околната среда на малки домашни любимци. ? Лесна употреба : Четка за интериора на колата ви позволява лесно почистване на ауспуха на колата, арматурното табло, багажника и бутони в лентата.Той може да получи във всички малки пукнатини, ъгли, председател ядки или трудно достъпните места. ? На помещение включва : 1 бр. четка за интериора на колата. 3,85 инча * 1,77 инча * 0,7 инча.Той е компактен и лек, неговото лесно и удобно да се държи в ръка, те може да се ползва дълго време без умора. ? Високо качество : се Използва висококачествена найлонова четина и пластмасова дръжка, добра еластичност, гъвкавост и издръжливост, по-дълги и цифрово шифрирана, лесно премахва прах, не оставя следи, не уврежда повърхността на продукта. ? Уникален дизайн : Дръжка автомобилната парцали с неплъзгащи канавкой осигурява удобно захващане позволява лесно да навлязат дълбоко в воздуховыпускное отвор за отстраняване на скрити прах, поддържане на интериора на вашия автомобил чисти и спретнати. ? Широко приложение : Тази четка за обяснения части от колата може да се използва в интериора и екстериора на колата, ефективен е за премахване на прах и остатъци от храна, с вентилационни отвори на автомобилния климатик, централни конзоли, оръжие.

Опции за продукта

Свързани продукти