.

.

Диамант Флакон с Мешочком от Тунизийски кехлибар

Диамант Флакон с Мешочком от Тунизийски кехлибар

BGN 22.87

Наличност
На склад

Издръжливи Не ерозира само след 15 или 20 минути.Ще видите, че качеството е страхотно; устойчивост - това е всичко, което ви трябва само ЕДНА КАПКА!Писма от купувачите ни информира, че при тях все още има бутилка attar десет години давност!И което е още по-важно, той все още мирише толкова вкусно, колкото и в деня, когато те са го получили!
. Ако те е грижа за качеството на .Спестете стотици долари за химически маркови "парфюми.Аромати Attar Bazaar ДРАГОЦЕННЫ и се предлагат в малки флакончиках, защото ЕДНА КАПКА Е ВСИЧКО, от КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА!Продължава много месеци.Струва по-малко от десет цента за оферта.Сравнимо с най-скъпите парфюми на стойност стотици долари.Тази наистина уникална стойност. Толкова съм развълнуван за получаване на тунизийски кехлибар.Той е земен мирис, а не аромат на парфюм.Той така добре се съчетава с моя естествен аромат.Други посочват, че винаги съм добре пахну - много уникални.В миналото съм гледала и смъркане на други кехлибар масло, но сега, когато открих за себе си Attar Bazaar, аз никога не иска да купи с никакви други.Тук просто няма сравнение!Благодаря ви много за това, което дадохме на мен тези прекрасни масла.
Илейн Каилгиури, Олимпия, Вашингтон
. Аз просто исках да ви кажа, че беше наистина изумена, в тази минута, когато откри първата порция вашите сочни масла!Като фен на ароматерапия доста време, за първи път намирам нещо такова качество на такава цена!Наистина чудесно.Аз ще бъда ваш клиент още много,много дълго време!
Джоузеф Мори, град Гватемала
. Аз перепробовала много различни марки масла, но трябва да се каже, че Attar Bazaar, определено е най-доброто.Благодарение на качеството на вашия масло аромат остава с вас през целия ден.Когато за първи път е пусната тунизийски кехлибар, приятелят ми каза, че съм пахну като ангел, и в онзи ден ме помоли да се омъжи за него.Благодаря ти, Иман.
Франсин Мун, Джонсвилл, Мичиган
. Сега можете да поръчате своя любим аромат Attar Bazaar в един от тези зашеметяващи дизайнерски флакони с диаманти с тегло 1/2 унция!Тази бутилка, без съмнение, най-специален дизайн, който ние предлагаме.

Опции за продукта

Свързани продукти