.

.

Мъжки Компресиране Риза За бягане, Майк за фитнес, Майк за Бодибилдинг, Памучни Фланелки За тренировка във фитнеса (Тъмно Сив, Голям размер)

Мъжки Компресиране Риза За бягане, Майк за фитнес, Майк за Бодибилдинг, Памучни Фланелки За тренировка във фитнеса (Тъмно Сив, Голям размер)

BGN 0.67

Наличност
На склад

ПРИЧИНА : ?Избор за официални и полу-официални празници, Коледа и други конвенционални или неформални събитияНАЛИЧНОСТ : ?Ние дълго търсихме-добри майки за нашите фенове и клиенти!Предлага се в много различни цветове, щампи, а също и детайли, подробности вижте в раздел Име на цвят.Висококачествен материал : ? висококачествен памучен смес е мека, еластична, устойчива на пране и издръжливост с високо качество, гладка, да не се поддава на скатыванию, с добре изпълнени детайли тенденцията дизайн.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ : ? Ние произвеждаме качествени дрехи с оглед устойчивост на конструкцията.Ние се стремим да създават дрехи, която съответства на вашето тяло, което ви позволява да се движат свободно на живота.УХОДОВАЯ ПРАНЕ И ВНИМАНИЕ : ⚠️Препоръчва се ръчно пране и химическо чистене.да не се избелва, да изсъхне в перална машина при ниска температура. размери могат да варират в зависимост от размера.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размери на продукта преди да поръчате да сте сигурни в точната монтаж.ПРИЧИНА : ?Избор за официални и полу-официални празници, Коледа и други конвенционални или неформални събития.НАЛИЧНОСТ : ?Ние дълго търсихме-добри майки за нашите фенове и клиенти!Предлага се в много различни цветове, щампи, а също и детайли, подробности вижте в раздел Име на цвят.Висококачествен материал : ? висококачествен памучен смес е мека, еластична, устойчива на пране и издръжливост с високо качество, гладка, да не се поддава на скатыванию, с добре изпълнени детайли тенденцията дизайн.ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ : ? Ние произвеждаме качествени дрехи с оглед устойчивост на конструкцията.Ние се стремим да създават дрехи, която съответства на вашето тяло, което ви позволява да се движат свободно на живота.УХОДОВАЯ ПРАНЕ И ВНИМАНИЕ : ⚠️Препоръчва се ръчно пране и химическо чистене.да не се избелва, да изсъхне в перална машина при ниска температура. размери могат да варират в зависимост от размера.Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата с размери на продукта преди да поръчате да сте сигурни в точната монтаж. ☀ Информация за продукта : Сезон : всички сезони Стил : casual чудесно за ежедневни или официални тоалети. ☀ Може да се използва в най-различни случаи, ако сте мъж със западните възгледи, можете да се облечете го, за конна езда, да участват в състезания, да карам кола, да се вози на мотоциклет.

Опции за продукта

Свързани продукти