.

.

Детектор за радиация с LCD дисплей, Детектор на Ултравиолетова радиация, Детектор за Радиация, Преносим Ръчен Радиация Монитор

Детектор за радиация с LCD дисплей, Детектор на Ултравиолетова радиация, Детектор за Радиация, Преносим Ръчен Радиация Монитор

BGN 11.06

Наличност
На склад

Устойчива на плъзгане дизайнът на корпуса прави ръкохватка за удобен и лесен за използванеПодходящ за дома, офиса, на закрито и открито, UV лампи, средства за грижа за кожата, за откриване на ултравиолетова радиация дрехи.Това е измерител на стоки с двойно предназначение, който може да се определи както излъчването, така и на температурата, стойността на които се показва от цифровия жидкокристаллическом екрана.Благодарение на скобата на задния панел на детектора на радиация може да се регулира на различни ъгли и надеждно да определят.Лесен за работа благодарение на лесно управление с една ръка, удобство за носене и провеждане на полеви измервания.Устойчива на плъзгане дизайнът на корпуса прави ръкохватка за удобен и лесен за използване.Подходящ за дома, офиса, на закрито и открито, UV лампи, средства за грижа за кожата, за откриване на ултравиолетова радиация дрехи.Това е измерител на стоки с двойно предназначение, който може да се определи както излъчването, така и на температурата, стойността на които се показва от цифровия жидкокристаллическом екрана.Благодарение на скобата на задния панел на детектора на радиация може да се регулира на различни ъгли и надеждно да определят.Лесен за работа благодарение на лесно управление с една ръка, удобство за носене и провеждане на полеви измервания.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : детектор за радиация Материал : abs Цвят : черен Обхват на измерване : 0-3000 W /cm2 Батерия : 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) Размер на опаковката : около 172x90x46 mm /6,8x3,5x1,8 инча Тегло : около 183 г / 6,4 грама съдържание на Пакета : 1 х Детектор излучения1 x Инструкция Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Radiation Detector
Material:
ABS
Color:
Black
Measuring Range:
0-3000w / cm²
Battery:
2 x AAA Battery (Not Included)
Package Size:
Approx. 172 x 90 x 46mm / 6.8 x 3.5 x 1.8in
Weight:
Approx. 183g / 6.4oz
PackageList:
1 x Radiation Detector:
1 x Instruction:
Notice:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly,and make sure you will not mind before ordering.:

Свързани продукти