.

.

Аксесоари за резервни Части на прахосмукачката. Съвместим с ръчно wi-почистване на Jimmy JV51/JV52/JV53/JV63/JV65/JV83/JV85/JV85 Pro/H9 PRO с подвижен четка. Ролки за прахосмукачка. Замени а?

Аксесоари за резервни Части на прахосмукачката. Съвместим с ръчно wi-почистване на Jimmy JV51/JV52/JV53/JV63/JV65/JV83/JV85/JV85 Pro/H9

BGN 21.72

Наличност
На склад

* Основна четка влезте, предназначена за предотвратяване на entanglements основна четка, а роликовую четка може да се върти и се регулира, за да се предотврати спутывание на косата * Лесна инсталация : резервни части защелкиваются на място за бърза и лесна ежедневна смяна без инструменти. * Заменяйте комплект за презареждане на всеки 2-3 месеца, за по-добра защита на прахосмукачка. * Всички детайли са изработени от изключително устойчив и екологично чисти материали.Уважаеми потребители, за нас е голяма чест да получа вашето признание на нашия магазин, е като следпродажбено обслужване, стоки, качество, експресна-транспортиране и други проблеми, с които се сблъсквате в нашия магазин, можете да се консултирате и да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в най-кратък срок!.

Опции за продукта

Свързани продукти