.

.

Стойка за бижута от Ковано Желязо с Въртяща се Дъно От Масивна Дървесина, Креативни Бижута За Съхранение, Висящи Обеци, Колиета, Домашни Стелажи за изложбата на сто?

Стойка за бижута от Ковано Желязо с Въртяща се Дъно От Масивна Дървесина, Креативни Бижута За Съхранение, Висящи Обеци, Колиета,

BGN 0.67

Наличност
На склад

Екологично чиста масивна дървесина : отдава предпочитание на дървото, здрава и стабилнаВисококачествена сплав : изберете твърди сплави за заваряване е гладка и красива. въртене на 360 градуса във всички посоки, напълно истинско.Име на продукта : стойка за бижута, изработени от масивна дървесина от ковано желязо.Материал на продукта : + дърво и желязо.Номер на модел : ПРОМЕНЯ-01 Цвят : D Тегло на продукта : 1 грам Материал : дърво Екологично чиста масивна дървесина : предпочитайте дървен материал, здрава и стабилна.Висококачествена сплав : изберете твърди сплави за заваряване е гладка и красива. въртене на 360 градуса във всички посоки, напълно истинско.Име на продукта : стойка за бижута, изработени от масивна дървесина от ковано желязо.Материал на продукта : + дърво и желязо.Чудесен подарък за друзейтип : Въртящата се поставка за бижута изделийприменяемое пространство : работно столупаковка съдържа : 1 поставка за бижута изделийпримечания : 1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 2. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.(Продава само основната стока, не други стоки, добре дошли в нашия магазин и си пожелаваме ви приятно пазаруване!.

Опции за продукта

Свързани продукти