.

.

CYGOODS 1 комплект, Автомобилен комплект за премахване на вдлъбнатини, ремонт на повреди Автокрыла, Голям Извит Прът, Гребец Скрап, Вдигане на Пръти, Инструменти с Клее?

CYGOODS 1 комплект, Автомобилен комплект за премахване на вдлъбнатини, ремонт на повреди Автокрыла, Голям Извит Прът, Гребец Скрап,

BGN 35.56

Наличност
На склад

【Ремонт на автомобилни вдлъбнатини】 Този комплект съдържа всички необходими инструментиМожете да обнови вдлъбнатини с помощта на този комплект инструменти за отстраняване на вдлъбнатини.Купете комплект за колата си, и не е нужно да отидете в автомагазин. 【Специален дизайн】 Този новоразработен комплект за облекчаване на вдлъбнатини с обхват на огъване е много подходящ за ремонт на автомобилни крила, а разумен дизайн позволява бързо и ремонт на автомобилни вдлъбнатини.Гумен чук може да се използва за ремонт на по-малки, с неправилна форма с вдлъбнатини за бърз ремонт на вдлъбнатини в каросерията. 【Отличен материал】 Плосък клин, изработени от неръждаема стомана, която е здрав и може да бъдат ремонтирани пробив, без огъване и не ломаясь.Нашите съвети за отстраняване на вдлъбнатини, направени от коррозионностойкой стомана, не съдържат ръжда и винаги блестят. 【Универсален】 Ефективно и безопасно премахване на вдлъбнатини, нашият процес на ремонт вдлъбнатини на 100% предпазва боята на каросерията.Съвместими с автомобили от всички марки, инструмент е гъвкав, лесен за управление, и всеки може да премахне вдлъбнатини себе си. 【Многофункционален】 : CYGOODS dent гребец разполага с широк набор от функции, ремонт, които позволяват отстраняване на пробив не само на различни превозни средства, но и върху метални повърхности, като например мотоциклети, хладилници, перални машини и различни плоски метални повърхности.Това е универсален инструмент за ремонт на ламарина без драскотини, лесен за работа, и мъжете, и жените могат самостоятелно да отстранят вдлъбнатини на автомобили.Ефект ремонт прекрасен, и повечето дупки могат да бъдат ремонтирани.Този инструмент е подходящ и за други плоски метални вдлъбнатини, такива като метални пластини на пералната машина и т. Ако не искате да похарчите цяло състояние, за починку малки вдлъбнатини в колата си, този комплект струва!.Инструмента е снабден с извит ломиком и златен всасыванием и изваждане, че прави ремонт на по-точен, гъвкав и лек.

Опции за продукта

Свързани продукти