.

.

HZSANXIN е Съвместим с калъф Blackview A85, панти капак, Ультратонким Кожена Броня, ретро-Чантата с функция влакчета, независима опаковка карти (кафяв)

HZSANXIN е Съвместим с калъф Blackview A85, панти капак, Ультратонким Кожена Броня, ретро-Чантата с функция влакчета, независима

BGN 1.33

Наличност
На склад

Специална обработка на кожена повърхност ефективно предотвратява появата на остатъчни пръстови отпечатъци и пот, непрекъснато се поддържа на повърхността чистаПредотвращайте попадането на пръски на телефон за удължаване на срока на експлоатация на телефона. напълно заобиколен от корпус на 360 °, по-защитен от надраскване.Слот за карти с памет можете да поставите вашата кредитна карта, сберегательную карта или документ за самоличност, например, преносим, джобен формат.Когато четете книга или гледате видео, можете лесно да инсталирате на вашия мобилен телефон и се настройвам под най-удобния за вас ъгъл.Специална обработка на кожена повърхност ефективно предотвратява появата на остатъчни пръстови отпечатъци и пот, непрекъснато се поддържа на повърхността чиста.Предотвращайте попадането на пръски на телефон за удължаване на срока на експлоатация на телефона. напълно заобиколен от корпус на 360 °, по-защитен от надраскване.Слот за карти с памет можете да поставите вашата кредитна карта, сберегательную карта или документ за самоличност, например, преносим, джобен формат.Когато четете книга или гледате видео, можете лесно да инсталирате на вашия мобилен телефон и се настройвам под най-удобния за вас ъгъл.Внимание : Калъф е предназначен за Blackview A85.За НАС : Може би нашата цена не е най-ниска, но качеството ни на безупречно, осигуряване на икономично качество - нашата крайна цел.Описание на продукта : 1. Точно отключване, ефективна бутона защита за удължаване на срока на служба на бутон. Използването на своята практика заобиколен от дизайн, ефективно от удар и падане, което прави телефона по-сигурно. Ултра-тънък дизайн, ниско тегло.

Опции за продукта

Свързани продукти