.

.

Angoily 5 Двойки Японски Дървени Пръчици за хранене, Детски Пръчици за хранене, Детски Костюм, ръчно изработени Подаръци, Китайски Пръчици За Хранене, Кухненски Пръчиц?

Angoily 5 Двойки Японски Дървени Пръчици за хранене, Детски Пръчици за хранене, Детски Костюм, ръчно изработени Подаръци, Китайски

BGN 0.67

Наличност
На склад

Синтетичен материалКерамични пръчици за хранене : пръчици за хранене сайбаси, оризови пръчици за хранене, изработен от висококачествен материал и фина работа. пръчици за суши : материал, можете да сте сигурни в безопасната употреба.Пръчици за хранене за деца : дърво за масата за хранене, нежно на допир.Японски китайски пръчици за хранене : Дървени пръчици за хранене с превъзходна твърдост, висока износоустойчивост, висока якост и устойчивост.Детски пръчици за хранене : Корпус насипни пръчици за хранене здрав и, за удобство на събиране на храна, за многократна употреба.Синтетичен материал.Керамични пръчици за хранене : пръчици за хранене сайбаси, оризови пръчици за хранене, изработен от висококачествен материал и фина работа. пръчици за суши : материал, можете да сте сигурни в безопасната употреба.Пръчици за хранене за деца : дърво за масата за хранене, нежно на допир.Японски китайски пръчици за хранене : Дървени пръчици за хранене с превъзходна твърдост, висока износоустойчивост, висока якост и устойчивост.Детски пръчици за хранене : Корпус насипни пръчици за хранене здрав и, за удобство на събиране на храна, за многократна употреба.Списък на пакетите 1 x кутия 5 чифта пръчици за хранене Характеристики - Материал : Дърво китайска пръчка за хранене. - материал можете да сте сигурни в безопасната употреба на набор от прибори за хранене. - Това е много .Висока практичност и широко приложение пръчици за хранене с юфка. - Общ смилане елегантен и изискан, продуктът представлява нежна пръчици за хранене за деца. - Пръчици за хранене леки, лесно да ги носите със себе си.Това е страхотна идея за пътуване японски пръчки. - Благодарение на стилна и здрава опаковка се насладите на бамбукови пръчки за хранене, за по-удобно.Описание на продукта Дървен материал, прибори за хранене, можете да сте сигурни в безопасната употреба. японски пръчки Това е набор от дървени пръчици за ядене. детски прибори за хранене Тези пръчици за хранене са много удобни и практични за използване.

Опции за продукта

Свързани продукти