.

.

Кръгла Повдигнати дървена Поставка за торта 13,5 - Поставка за торта на стойка от кръгла орехово дърво за торта за рожден ден, Сватбена торта, Дървена Сервировочного ?

Кръгла Повдигнати дървена Поставка за торта 13,5 - Поставка за торта на стойка от кръгла орехово дърво за торта за рожден

BGN 2.33

Наличност
На склад

✅ ЧУДЕСНОТО КАЧЕСТВО - Красиво декорирани, поставка за торта в селски стил от трайни орехово дървоВсеки продукт индивидуално изработено ръчно и е уникално.Дървен материал орех здрава, твърда и устойчива, често полезна на бъдещите поколения.В комбинация с топлина и абсолютна дълбочина красота на тази уникална витрина просто е необходимо за всеки повод. ✅ УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА - Отлично подходящ за всякакъв тип мероприятия, на Коледа, рожден Ден, сватба и т., Подходящ за големи и малко сода .Може да се използва като поставка за торта, Централна детайл, поставка, Табела, Сервировочное ястие и Органайзер. ✅ Е ПРОСТО ИДЕАЛНА за демонстрация на торти, пайове, тарталети, десерти, сирена, предястия и много други на коледни ужинах, сватби, за забавление на гостите, или като прекрасна поставка за торта от дърво. ✅ РАЗМЕРИ - дървена поставка за торти с диаметър 13.5 инча х височина от 2,5 инча.Моля, имайте в предвид, че то е продукт от естествено дърво (орех), и всяка поставка могат да се различават по цветовому оттенку.Стойка трябва да се измиват се ръчно с топла вода и сапун. ✅ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ – Купи с увереност, нашите модерни дървени подложки за торти Designs имат 100% гаранция, че сте напълно доволни от своя стока или получавате парите си обратно!. ✅ ЧУДЕСНОТО КАЧЕСТВО - Красиво декорирани, поставка за торта в селски стил от трайни орехово дърво.Всеки продукт индивидуално изработено ръчно и е уникално.Дървен материал орех здрава, твърда и устойчива, често полезна на бъдещите поколения.В комбинация с топлина и абсолютна дълбочина красота на тази уникална витрина просто е необходимо за всеки повод. ✅ УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА - Отлично подходящ за всякакъв тип мероприятия, на Коледа, рожден Ден, сватба и т., Подходящ за големи и малко сода .Може да се използва като поставка за торта, Централна детайл, поставка, Табела, Сервировочное ястие и Органайзер. ✅ Е ПРОСТО ИДЕАЛНА за демонстрация на торти, пайове, тарталети, десерти, сирена, предястия и много други на коледни ужинах, сватби, за забавление на гостите, или като прекрасна поставка за торта от дърво. ✅ РАЗМЕРИ - дървена поставка за торти с диаметър 13.5 инча х височина от 2,5 инча.Моля, имайте в предвид, че то е продукт от естествено дърво (орех), и всяка поставка могат да се различават по цветовому оттенку.Стойка трябва да се измиват се ръчно с топла вода и сапун. ✅ 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ – Купи с увереност, нашите модерни дървени подложки за торти Designs имат 100% гаранция, че сте напълно доволни от своя стока или получавате парите си обратно!.

Опции за продукта

Свързани продукти