.

.

Подобно на гъба салфетка Novokeep (опаковка от 10 броя) - Шведски кухненски кърпи - Трайно - Екологично чисто – Биоразлагаемое - многократна употреба - Без мирис – Супер В?

Подобно на гъба салфетка Novokeep (опаковка от 10 броя) - Шведски кухненски кърпи - Трайно - Екологично чисто – Биоразлагаемое

BGN 2.33

Наличност
На склад

? ЕКОЛОГИЧНИ ПОЧИСТВАЩИ ПОДЛОЖКИ - Една множество кърпа за миене на съдове може да замени 15 ролки, хартиени кърпиТова означава не само огромни икономии, но и значително по-малко количество кухненски отпадъци в дома си. ? ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВА ПОВЪРХНОСТТА - Целлюлозный материал съчетава в себе си свойствата на обикновените кухненски кърпи и впитывающую способността на гъба.Премахва петна и мръсотията по-добре, отколкото обикновен парцал за миене на съдове. ? УНИВЕРСАЛЕН КОМПЛЕКТ - има повече от един начин за използване на тези кърпи за съдове.Когато те изсъхнат, можете да ги използвате за измиване на повърхности, избърсване на петна (тъй като те са направени от целулоза), а също така за сушене на влажни повърхности. ? ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВПИТЫВАЮЩЕЕ СРЕДСТВО - всяко кърпа за ръце може да абсорбира течност, 20 пъти повече от теглото им.Ние избрахме целулоза за способността си да абсорбира всички пролитые вещества и поддържане на чистотата на всяка повърхност. ? ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ и се ИЗПОЛЗВА ОТНОВО тези кърпички за миене на чинии може да се използва до 50 пъти.И не изисква много усилия, отново да ги приведе в ред.Просто хвърлете, използвани в пералня или миялна машина и след това да изсъхне.Колко хартиени кърпи хвърли от своята кухня за последната година?Има в кухнята опаковка кърпи за еднократна употреба е много удобно.Можете лесно да чаршафа или повече, когато трябва да се оправям за петна, да се премахне или да изсъхне току-що измити прибори.Хартия, за съжаление, е 25% от отпадъците в депата.Ако сте уморени да се харчат пари за еднократна употреба, хавлиени кърпи, които в крайна сметка ще се окаже в кошчето за боклук, добавляясь към общите отпадъци, които не са данъчно био-разградими в околната среда, е време да се намери по-безопасна алтернатива.Това е нещо, което можем да предложим за вас.Махнете всичко, което искате, без натрупване на отпадъци, с помощта на кухненски кърпи / хавлии Novokeep!Тези кухненски кърпи наистина е безвреден, тъй като са изработени от биоразлагаемой целулоза (70% целулоза и 30% памук).

Опции за продукта

Свързани продукти