.

.

Волиера за Котешки Тоалетни Bodato с Кула от Котешки Дърво и Кондоминиумом, Скрита Мебели за Котешки Тоалетни, Къщичка за Коте в една стая с Когтеточками от сизал - Каф?

Волиера за Котешки Тоалетни Bodato с Кула от Котешки Дърво и Кондоминиумом, Скрита Мебели за Котешки Тоалетни, Къщичка за Коте

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Многофункционален практичен дизайн】- Съчетавайки в себе си котешки дърво, апартамент, котешката и рафт за мисок за хранене, този кутия за котешки тоалетни предоставя на вашите пухкави приятели, място за игри, сън, почивка и хранене, като се крият миризми и намаляване на каша, за да поддържате дома си чист и комфортен 【Време на игрите и catlike дървета】 - Котките обичат да скачат нагоре и надолу, а нашата волиера за боклук е проектиран с кула от котешки дърво, което е идеално за посрещане на нуждите на вашите котки в местата за развлечение и почивка.Активните топки привличат коте до щастлив игра.Когато котенцата да се уморят от игрите, те могат просто да скочи върху мека подложка, за да подремна. 【Здрава конструкция на къща за котки】- Изработен от ПДЧ P2, той е достатъчно издръжлив и висококачествен натурален сизал, устойчиви на износване от неспокойните ноктите, помага на вашите котки не се надраска вашият диван, фотьойл или легло, и са достатъчно трайни за продължителна употреба. 【Допълнителна стелаж за чаши и куки за съхранение на】 -Дебела купа от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304 е здрав.Три L-образни куки отстрани може да се използва за окачване на котешки плешки и лопатки за пясък, а U-образна кука може да се използва за задържане на торби за боклук.Удовлетворяване на вашите ежедневни нужди в грижата за вашите котки, което е удобно и практично. 【Модерен външен вид на мебелите】 - Уникална селски покритие в стил кънтри хармонично се съчетава с обзавеждане, минималистичные линия и мебели в стил ретро, изглежда, се поставя на котките в природата, че е чудесно допълнение и в хола, балконите, ъглови помещения. общият размер на 26,4 "D x 19,69" W x 48,62" H.

Опции за продукта

Свързани продукти