.

.

Мултифункционален четец на карти VOLT + 5 в 1, който е съвместим с LG G Pad 5 10.1 е оборудван с устройство за четене на карти USB Type-C/ microUSB/ Tf / USB 2.0 / SD (черен)

Мултифункционален четец на карти VOLT + 5 в 1, който е съвместим с LG G Pad 5 10.1 е оборудван с устройство за четене на карти

BGN 10.88

Наличност
На склад

⭐ Многофункционално устройство за четене на карти 5 в 1 : Включвайте и използвайте съвместимо с вашия LG G Pad 5 101 периферно устройство, като например usb флаш устройство, клавиатура, център, мишка и др, което прави вашите устройства USB-C съвместими с USB-флашки и USB-устройства, поддерживающими USB On-The-Go. ⭐ Сверхскоростная пренос на данни USB 2.0 : сверхскоростная предаване на данни по пълното USB 2.0 със скорост 5 Gbit / s, до 10 пъти по-бързо.Излъчване на файлове, филми с висока разделителна способност и песни на вашите устройства USB-C само за няколко секунди. ⭐ ШИРОКА съвместимост : Модернизирани с помощта на най-новите чипове digital оптимизиран 5.0, сертифицирани Authentic, насладете се на всички ефекти на повикване HD за всякакви устройства с поддръжка на Android, компютри, на Mac, преносими компютри, таблети, автомобили и AUX-кабели. ⭐ УДОБЕН / ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : включете, и това работи!Свържете края на адаптер C USB към USB-C или micro USB, а след това да свържете своите устройства. ⭐ ОТЛИЧНО качество : Нашата форма от устойчив на удар пластмаса с корпус от алуминиева сплав заема много малко място и може да се свърже директно към конектора на вашия USB-A, така че не е нужно да се притеснявате за переноске я навсякъде. ⚡Професионален многофункционален четец на карти 5 в 1, който е съвместим с LG G Pad 5 10.1, включва устройство за четене на карти USB Type-C/ micro USB/ Tf / USB 2.0 / SD (черен) Преносим и издръжлив, благодарение на компактните им размери четец на карти е лесно да се поберат в чантата.Защитна капачка предпазва и двата порта от окисляване и прах. ✅Технически характеристики : ● МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : дизайн 5 в 1, вградени портове USB, Type-C, Микро USB, слот за карта USB и TF.Няколко начина за изтегляне и четене ви осигуряват повече удобство в ежедневието и работата ви позволи да прехвърляте изображения, филми с висока разделителна способност или файлове само за броени секунди.

Опции за продукта

Свързани продукти