.

.

ABOOFAN Поредици от Памучен Плат Квадрати Мозайка Шиене Лоскутные Тъкани Кърпи за Шиене Съшива Чанти, Спално Бельо (Червено Жълто Синьо, Розово, Лилаво)

ABOOFAN Поредици от Памучен Плат Квадрати Мозайка Шиене Лоскутные Тъкани Кърпи за Шиене Съшива Чанти, Спално Бельо (Червено

BGN 0.33

Наличност
На склад

Подходящи за леки акценти на домашен интериор в специално подбрани стилове, като например покривки за маса, комплект възглавници и завесиСъщо така може да се използва за леки ежедневни панталони, рокли или модни саката / блейзеров.Уникална материя в стил мозайка, красива памучен плат за шиене, аксесоари ръчна изработка, памучен плат със собствените си ръце за момичета и деца.Подходящи за леки акценти на домашен интериор в специално подбрани стилове, като например покривки за маса, възглавници и завеси.Поредици от памучен плат, квадрати, мозайка шиене, лоскутные плат, кърпи за шиене, лоскутные чанти, спално бельо.Може също да се използва за декор на ежедневните панталони, рокли или модни саката / блейзеров.Изработен от материала за дълго и трайни употреба.Изработен от материала за дълго и трайни употреба.И ще донесат повече удоволствие в ежедневната работа на ремонт.Описание, Изработени от материал за дълъг и трайни употреба.И ще донесат повече удоволствие в ежедневната работа на ремонт.Подходящ за изграждане на леки акценти на домашен интериор в специално подбрани стилове, като бегунки за маса, комплект възглавници и завеси.Може също да се използва за леки ежедневни панталони, рокли или модни саката / блейзеров.Характеристики - Цвят : червено + жълто + синьо + розово + лилаво. - Материал : памук. - Размер : 25x25x0,1 см / 9,84x9, 84x0,03 инча. - Произведен от материал за дълъг и трайни употреба. - Носи повече удоволствие в ежедневната работа на ремонт.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба. - Подходящ е за изграждане на леки акценти на домашен интериор в специално подбрани стилове, като бегунки за маса, възглавници и завеси. - за пэчворка, шивашки комплекти спално бельо, дрехи, детски нагрудников, детски дрехи, кукли, пердета, възглавници, шивашки украса за дома си и така нататък. - Може да се използва за декор на ежедневните панталони, рокли или модни саката/ блейзеров.- Цвят : различни цветове.

Опции за продукта

Свързани продукти