.

.

Meprotal 50 бр., Капачки за бутилки, Плоски Декоративна Капачка за Бутилки, Етикети за Бутилки, 25 мм, Разрязващи Пръстени за Бантов за Коса, занаяти, Производство на бижут?

Meprotal 50 бр., Капачки за бутилки, Плоски Декоративна Капачка за Бутилки, Етикети за Бутилки, 25 мм, Разрязващи Пръстени за Бантов за

BGN 2.67

Наличност
На склад

?Кръст Бод Пакетът включва : 50 бр х черна капачка за бутилка. ? Креативен, чист, ясен и устойчив на цвят, не е лесно ръждясва. ?Капачката на бутилката е изработена от ламарина, която може да се абсорбират издънка, така че също може да се използва като стикери за хладилник. ?Те сплющены, и на ръба на капачки за бутилки достатъчно гладка, за да можете да ги използвате като суспензии във вашия гривна или колие ръчна изработка. ? Чудесно за занаяти собствените си ръце, scrapbooking, заколок за коса, производство на суспензии, амулети, обици, магнити, колиета и гривни и други проекти със собствените си ръце. ? Добре дошли в магазин Meprotal? Оставете ни съобщение, ако имате някакви проблеми с качеството на продуктите, ние ще ви отговорим възможно най-скоро (обикновено в рамките на 48 часа).?Характеристики на?Креативен, чист, ясен и цветостойкий, не е лесно ръждясва.Те сплющены, и на ръба на капачки за бутилки достатъчно гладка, за да можете да ги използвате като суспензии във вашия гривна или колие ръчна изработка.Отличен за занаяти собствените си ръце, scrapbooking, заколок за коса, производство на суспензии, амулети, обици, магнити, колиета и гривни и други проекти със собствените си ръце.?Технически характеристики на? Материал : лидице пластинацвет : ЧерныЙдиаметр : 25 mm Тегло : 105 г? Осъществяване съдържание?50 бр. x капачка за бутилка ?Забележки : поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 мм, благодаря!Нашите цифрови изображения максимално точни.Поради разлика между дисплея и осветление цвят малко по-различно.

Опции за продукта

Свързани продукти