.

.

Vesul 4 бр. Врата Странична Кутия За съхранение е Съвместимо с Kia Sorento 2017 2018 2019 2020 Подлакътник Контейнер За Телефон Врата Органайзер Дръжка Джоб ABS Тава Тава за Поставян?

Vesul 4 бр. Врата Странична Кутия За съхранение е Съвместимо с Kia Sorento 2017 2018 2019 2020 Подлакътник Контейнер За Телефон Врата

BGN 1.67

Наличност
На склад

❄ 【Идеална за засаждане】-Съвместим с Kia Sorento 2016 2017 2018 2019 2020, има малка разлика между предната и задната част на кутията, ако откриете, че тя е неподходящ, моля, опитайте да превключите на предната част на гърба ❄【Допълнително място за съхранение на】 - пълноценно използвайте дръжките на вратите, за да се осигури допълнително място за съхранение на вашата карта, телефон или други малки неща.Това няма да повлияе на използването на дръжки за отваряне или затваряне на врати. ❄【Специална конструкция】-По стените на кутията за съхранение монтирани полистирен накладки, които помагат на прилепва плътно до дръжката на подлакътник, не надраскване на вътрешната част.② Привързват против хлъзгане, гумени облицовки предотвратяват дребезжание и плъзгащи се елементи по време на движение. ❄ 【Лесна инсталация】-Права на засаждане, просто поставете го в пассажирскую дръжката.Не се изисква мръсен лепило или 3-метрова лента. ❄【Гаранция за качество】-30 дни безплатно връщане, 365 дни безплатна подмяна.(Ако автомобилът е била повредена по време на доставка, моля, свържете се с нас за безплатна подмяна. ❄ 【Идеална за засаждане】-Съвместимост с Kia Sorento 2016 2017 2018 2019 2020, има малка разлика между предната и задната част на кутията, ако установите, че то е лошо седи, моля, опитайте да превключите на предната част на гърба. ❄【Допълнително място за съхранение на】 - пълноценно използвайте дръжките на вратите, за да се осигури допълнително място за съхранение на вашата карта, телефон или други малки неща.Това няма да повлияе на използването на дръжки за отваряне или затваряне на врати. ❄【Специална конструкция】-По стените на кутията за съхранение монтирани полистирен накладки, които помагат на прилепва плътно до дръжката на подлакътник, не надраскване на вътрешната част.② Привързват против хлъзгане, гумени облицовки предотвратяват дребезжание и плъзгащи се елементи по време на движение. ❄ 【Лесна инсталация】-Права на засаждане, просто поставете го в пассажирскую дръжката.

Опции за продукта

Свързани продукти