.

.

Подаръци за младоженци на меден месец - Комплект от 2 Тъмно сини Блестящи Бляскавите маски на Булката от Бял сатен и Бяла Тъмно синьо, маски за сън Младоженеца - Сват?

Подаръци за младоженци на меден месец - Комплект от 2 Тъмно сини Блестящи Бляскавите маски на Булката от Бял сатен и Бяла Тъмно синьо, маски

BGN 6.96

Наличност
На склад

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ, БЛЕСТЯЩИ ДИЗАЙНИ!Тази маска е специално разработена Rhinestone Sash и произведени с използване на висококачествени графики, без блясък, събрана от малко предприятие, точно тук, в САЩ!! КАЧЕСТВЕНА МАСКА ЗА МЛАДОЖЕНЦИ!Тази изключително мека сатен маска за младоженци високо качество непременно ще се превърне в подарък за спомен, който ще се хареса на младоженците!.ИДЕАЛНА ЗА ЗАСАЖДАНЕ!Един размер, подходящи за повечето.Тези смешни маски с размери 3 x 8 инча идват с регулируема лента.ЗАБАВЕН ПОДАРЪК ЗА БУЛКАТА И МЛАДОЖЕНЕЦА!Този забавен комплект маски за сън ще се превърне в чудесен подарък на младоженеца и булката на меден месец!.СПОМЕН, КОЙТО ИМ СЕ РАДВАТЕ!. Натиснете бутона "Добави в количката" точно сега, за да получите този забавен комплект маски за очите!.Rhinestone Sash се гордее с това, че предлага най-високо качество сватбени маски за сън на пазара!Нашите маски за сън разработени собствена фирма Rhinestone Sash за създаване на странни, уникални и изключителни модели, които ще останат в паметта за цял живот.Най-добрия си избор, тези маски за сън премиум клас се различават мека и луксозна засаждане. натиснете бутона "ДОБАВИ В кошницата" и да се получи тази страхотна маска за сън, за да младоженци.

Опции за продукта

Свързани продукти