.

.

Като 50шт Сладки Эмалевые Капково Кръгли Нитове за Брад, Шипове, Украса За Scrapbooking, Закопчалки, Брэды, Занаяти, Жени, Декоративни Нитове 7x14 мм, T1222 (Цвят: 4)

Като 50шт Сладки Эмалевые Капково Кръгли Нитове за Брад, Шипове, Украса За Scrapbooking, Закопчалки, Брэды, Занаяти, Жени, Декоративни

BGN 2.00

Наличност
На склад

Материал : МеталКоличество : 50шт. Размер : 7x14 mm. Обхват : тези хартии с чудесен избор за любителите на изкуството, те могат да се прилагат не само за извършване на работи, албуми, албуми картички, но и за публикуване на снимки, ленти или други предмети, можете да ги използвате с папки от манила, на документи и сценарии.Лесна употреба : за да приложите тези крепежни елементи за хартия, първо сменете притискателния щифт къс спирачен nuts в правилната позиция, размерът на отвора притискателния закрепване само правото; Тези крепежни елементи за хартия, внимателно и надеждно държат на хартия, а големи глави улесняват тяхното използване.Материал : Метал.Количество : 50шт. Размер : 7x14 mm. Обхват : тези хартии с чудесен избор за любителите на изкуството, те могат да се прилагат не само за извършване на работи, албуми, албуми картички, но и за публикуване на снимки, ленти или други предмети, можете да ги използвате с папки от манила, на документи и сценарии.Лесна употреба : за да приложите тези крепежни елементи за хартия, първо сменете притискателния щифт къс спирачен nuts в правилната позиция, размерът на отвора притискателния закрепване само правото; Тези крепежни елементи за хартия, внимателно и надеждно държат на хартия, а големи глави улесняват тяхното използване.Трайни работни органи остават гъвкави, за многократна употреба.Материал : Метал Количество : 50 бр. Размер : 7x14 mm.

Опции за продукта

Свързани продукти