.

.

MILENA е Съвместим с Dreame Bot Z10 Pro Робот Прахосмукачка Резервни Части Торба за Прах, HEPA Филтър Странична Четка Основна четка за Въже Парцали Аксесоари (Цвят: Армейски зел?

MILENA е Съвместим с Dreame Bot Z10 Pro Робот Прахосмукачка Резервни Части Торба за Прах, HEPA Филтър Странична Четка Основна четка за Въже

BGN 8.82

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употребаЦвят : Както е показано на фигурата.Лесна инсталация.Висококачествен и много здрав. 100% е Абсолютно нов.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за употреба.Цвят : Както е показано на фигурата.Лесна инсталация.Висококачествен и много здрав. 100% е Абсолютно нов. Съвместим с робота-прахосмукачка Dreame Bot Z10 Pro, резервни части, торба за прах, HEPA филтър, странична четка, голямата четка, парцали за парцал, аксесоари, изработени от висококачествен материал, издръжлив и са практични за използване, цвят : както е показано на фигура, лесен за инсталиране, високо качество и много дълготрайност, 100% абсолютно ново.

Опции за продукта

Свързани продукти