.

.

Ролка от Кобальтово-синьо стъкло обем 144-10 мл В Дебели бутилки (144) с топки-ролки от неръждаема стомана - Ролка С Етерично масло За ароматерапия за Еднократна употреб?

Ролка от Кобальтово-синьо стъкло обем 144-10 мл В Дебели бутилки (144) с топки-ролки от неръждаема стомана - Ролка С Етерично

BGN 32.11

Наличност
На склад

144 КОБАЛЬТОВО-СИНИТЕ "ДЕБЕЛИ" топчета-роллера За Бутилки, ролери S / S и Покрива - ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА И ПОЧИСТВАНЕВисоко качество ролки от неръждаема стомана.Висококачествено стъкло формат А4 със средна U / V защита.ГЪСТ стъкло издръжлив.Флаконите са с носенето на капаци и накатывающимися вложки, готови за употреба. забележка : да Не се стегнете капачки твърде силно.Шапки трябва да са леко надавливать на топки, за да се запечата бутилка.НЕ се препоръчва за цитрусови масла. 9 Причини да си купите висококачествени стъклени флакони и ролкови поставяне 144 10 мл от кобальтового стъкло (аксаково) с топки от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА и вложки, които не съдържат BPA 1) Флакони са променени семейството на етерични масла, които знаят, че се нуждаем в нашия бизнес 2) Флакон с "Топ 10" от дебело стъкло с дебелина от 0,070 "до .132" и са предназначени за дълготрайност 3) Защита от ултравиолетови лъчи за вашите масла и парфюми 4) Херметичността 5) Топки от висококачествена неръждаема стомана - отлични, както за етерични масла или парфюми гъста, така и среден вискозитет 6) Роликовая поставяне, без BPA. 7) Втулки правилно опаковани, както бутилки, чисти и готови за употреба. 8) за Еднократна употреба 9) Бутилка е с различна дебелина и побира повече от 10 мл до върха, откъдето идва и надпис "Топ 10". (Ако готвите важни смес, обърнете внимание на бутилка "True 10", тъй като в гърлото й точно 10 мл. Аз съм военен инженер на САЩ в оставка, който знае значението на високо качество.Купувайте американец!Предварително Ви благодаря за вашата подкрепа и бизнес.

Опции за продукта

Свързани продукти