.

.

ZFABVZ Кутия за салфетки ръчно изработени, Семейната Всекидневна, Кухненски Кутия за съхранение на салфетки, кутия за съхранение на хартиени кърпички (Цвят: D, размер: ?

ZFABVZ Кутия за салфетки ръчно изработени, Семейната Всекидневна, Кухненски Кутия за съхранение на салфетки, кутия за съхранение

BGN 15.48

Наличност
На склад

Красив дизайн на външния вид на ръчно изработени гладки ръбове и качество на изработката.Красиви линии с удобно докосване.Извличане на хартиени кърпи, удобно и бързо.Не само като кутия за салфетки, но и като кутия за съхранение в дома си.Красив дизайн на външния вид на ръчно изработени. гладки ръбове и качество на изработката.Красиви линии с удобно докосване.Извличане на хартиени кърпи, удобно и бързо.Не само като кутия за салфетки, но и като кутия за съхранение в дома си.Той е изработен от futon веревочного материал.Подробности за размер : Размер на дъното на кутията : 19 cm x 13,5 см /7,48 "x 5,31" (прибл.) Размерът на корицата : 23 см x 15 см /9,06 "x 5,91" (прибл.) Височина : 10 см.-11 см/3,94"-4,33" (прибл.) Пратката включва : 1 кутия за салфетки. (с изключение на други експонати) Забележка : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, показан на снимката, се дължи на различни ефекти дисплей и осветление. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерването на 0,1-2 виж Кутия за салфетки внимателно полира повърхността ѝ и гладки ръбове.

Опции за продукта

Свързани продукти