.

.

INOOMP 1 Комплект Колани за дъски за сърф, каишка за гребла, Аксесоари за дъски За сърф, Удобен Колан за дъски за сърф, Найлон Ремъци, Каяк, Черна Каишка за дъски за сърф, ?

INOOMP 1 Комплект Колани за дъски за сърф, каишка за гребла, Аксесоари за дъски За сърф, Удобен Колан за дъски за сърф, Найлон

BGN 10.18

Наличност
На склад

Колан за закрепване на гребла : Уникален дизайн, който позволява спестяване на разходи за труд, за да може по-лесно и здраво да се пренасят дъска за греблоРемъци за носене весельной дъски : Каишка за гребла, подходящи за различни спортни инструменти на открито, като дъска за сърф и каяк.Титуляр на събранието : Практична презрамка за носене на дъски за сърф здрав и издръжлив и е оборудван с мек пагон.Регулируема презрамка за носене на дъски за сърф : Изработен е от износостойкого нейлонового материал премиум-клас, е трайна и е трайна. Каишка за гребла : Удобен и лесен за използване, този каишка за носене на дъски за сърф, предназначен за носене на дъски за сърф.Не се тревожи за проблема с размера.Колан за закрепване на гребла : Уникален дизайн, който позволява спестяване на разходи за труд, за да може по-лесно и здраво да се пренасят дъска за гребло.Ремъци за носене весельной дъски : Каишка за гребла, подходящи за различни спортни инструменти на открито, като дъска за сърф и каяк.Титуляр на събранието : Практична презрамка за носене на дъски за сърф здрав и издръжлив и е оборудван с мек пагон.Регулируема презрамка за носене на дъски за сърф : Изработен е от износостойкого нейлонового материал премиум-клас, е трайна и е трайна. Каишка за гребла : Удобен и лесен за използване, този каишка за носене на дъски за сърф, предназначен за носене на дъски за сърф.Не се тревожи за проблема с размера.Осъществяване на списък 1 х Комплект от колан за носене на дъски за сърф Особености -Материал : найлон, пластмасова поставка за дъски за сърф -Цвят : черен ремъци за носене весельной дъски -Дължина (каишка) : 140,00 X5,00 X0,10 см / 55,02 X1,97 X0 практичен колан за дъски за сърф. -Размер (привязной колан) : 220,00 X5,00 X0,10 см / 86,46 X1,97 X0 каишка за носене весельной дъски. -Практична презрамка за носене на дъски за сърф здрав, издръжлив и е оборудван с мек пагон, фиксирующим каишка за сърф. -Нашият каишка за кану-каяк и държач за сърф бързо се регулира в зависимост от големината на дъската и вашия естествен растеж.

Опции за продукта

Свързани продукти