.

.

Чашите от неръждаема стомана Pawfect House 20 грама - Супер Сладък Чаша с изолация за учители, Чаша за топла и студена вода С капак, Чаша за вода от Списъка на желанията на У?

Чашите от неръждаема стомана Pawfect House 20 грама - Супер Сладък Чаша с изолация за учители, Чаша за топла и студена вода

BGN 3.00

Наличност
На склад

⭐ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК УЧИТЕЛ : не търсете по-далеч подаръци за учителитеЗакупете тази чаша за пътуване като подарък на учител, чаша за пътуване на учителите, най-добрият подарък на учител, кафеена чаша учител, най-добрата чаша учител, подарък нов учител или малък подарък на учител.Направете уникален подарък за този специален човек в живота си. ⭐ Е идеално ЗА ВСЕКИ ПОВОД : дайте на своя любим учител, на вашите приятели или членове на вашето семейство, които са учители, специална чаша, от която пият сутрешното си кафе или чай.Тези страхотни идеи за подаръци за учителите - идеален подарък за годишнината, годишна подправки на открито, рожден Ден, Ден на майката, пенсиониране, идеи за подаръци за учители за Коледа. ⭐ ГОТОВ ЗА ДАРЕНИЮ ПОДАРЪЦИ : защо да се разреши скучен подарък за лошото качество на кутията, когато можете да дадете на своя учител изолиран чаша с вдъхновяващо послание!Нашият чаша в стила на учителя идва готов за изпращане в луксозна подаръчна кутия.Просто въведете някаква опаковка, лък или сложи това в подаръчен пакет, и всичко е готово!. ⭐ ЗАПАЗВАНЕ на ТЕМПЕРАТУРАТА - Благодарение на затворената капака, изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана и компоненти, които не съдържат BPA, нашата термосница с вакуумна изолация с капацитет от 20 унции, може да ви спаси напитки в продължение на 6 часа или на студено в продължение на 12 часа при подходяща температура в продължение на дълги часове, в зависимост от температурата на външния въздух. ⭐ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Корпус чаша е изработена от неръждаема стомана 18/8, така че тази чаша е здрав, небьющийся, устойчиви на корозия, не съдържа BPA и не предава вкус на вашите напитки.Капачка, която затваря плътно чаша, държи на разливи под контрол и дава възможност да надникнем вътре.Освен това, при надморска височина от 6,92 инча и диаметър 3,39 инча тази чаша е подходящ за почти всички подстаканников за вашето максимално удобство. ⭐ Най-ДОБРИЯТ ПОДАРЪК УЧИТЕЛ : не търсете по-далеч подаръци за учителите.Закупете тази чаша за пътуване като подарък на учител, чаша за пътуване на учителите, най-добрият подарък на учител, кафеена чаша учител, най-добрата чаша учител, подарък нов учител или малък подарък на учител.Направете уникален подарък за този специален човек в живота си. ⭐ Е идеално ЗА ВСЕКИ ПОВОД : дайте на своя любим учител, на вашите приятели или членове на вашето семейство, които са учители, специална чаша, от която пият сутрешното си кафе или чай.

Опции за продукта

Свързани продукти