.

.

N/A Сгъваеми Чанти за съхранение, Сгъваем Органайзер, Чанта за стеганого одеяла, Багаж, Дишаща Организатор за гардероба (Цвят: OneColor, Размер: 60x40x25 см)

N/A Сгъваеми Чанти за съхранение, Сгъваем Органайзер, Чанта за стеганого одеяла, Багаж, Дишаща Организатор за гардероба (Цвят: OneColor,

BGN 2.00

Наличност
На склад

Голям капацитет осигурява страхотен капацитет за съхранение благодарение на дизайна с цип, с помощта на тази красива чанта за съхранение на завивки, можете да се съхранява плътно одеяло и дебел дрехи, след напускането на зимата, лесно спестяване на място.Сверхтонкая технология за шиене, здрава и износостойкая. Размер : приблизително 55x36x20 см/до 21,65 "x14. Пазете стеганое одеяло, палто, яке с памучна подплата, възглавници, одеала и т. с голям капацитет осигурява страхотен капацитет за съхранение. благодарение на дизайна с цип, с помощта на тази красива чанта за съхранение на завивки, можете да се съхранява плътно одеяло и дебел дрехи, след напускането на зимата, лесно спестяване на място.Сверхтонкая технология за шиене, здрава и износостойкая. Размер : приблизително 55x36x20 см/до 21,65 "x14. Пазете стеганое одеяло, палто, яке с памучна подплата, възглавница, одеало и т., Размер : приблизително 55x36x20 см /до 21,65 "x14.87" Пазете стеганое одеяло, палто, яке с памучна подплата, възглавница, одеало и т. комплектът включва : 1 чанта за съхранение (само чанта, други аксесоари в комплекта не са включени) Забележки : 1. Моля, позволете 1-3 мм, се различава от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.

Опции за продукта

Свързани продукти