.

.

Четка за зъби за кучета от загуба, в два цвята и четка за отстраняване на козината на домашни любимци с не-хлъзгава дръжка за чесане на косата (в синьо)

Четка за зъби за кучета от загуба, в два цвята и четка за отстраняване на козината на домашни любимци с не-хлъзгава дръжка за чесане на

BGN 4.45

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на службаИзработен е от висококачествен материал, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба.Два цвята, така че да имате по-голям избор, за да отговори на различните нужди.Може да даде на вашия домашен любимец ежедневно почистване на коса, грижете се за вашия питомце чисти и здрави.Разработен един ключ за почистване, бутон за изчистване, плаващ косата изцяло се откачи. Гумена нескользящая дръжка, усещане за по-удобно захващане. Предназначена е за почистване на един ключ, бутон за изчистване, плаващи косата напълно откъснати. Гумена нескользящая дръжка, усещане за по-удобно захващане. Два цвята, така че да има повече възможности за задоволяване на различни нужди. Може ежедневно почистване козината на вашия домашен любимец, да се грижи за чистотата и здравето на вашия домашен любимец. Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и с дълъг срок на служба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за премахване на козината на домашни любимци Материал : неръждаема стомана + гума Цвят опции : син, розов Подходящо за домашни любимци : котки и кучета Общият брой : 1 бр. Тегло : около 152 грама Размери (ДхШ) : прибл. 19,3x9,7 см/7,60x3,82 инча Осъществяване Списък : 1 четка за отстраняване на косми x Pet Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Hair Removal Brush
Material:
Stainless Steel + Rubber
Optional Color:
Blue, Pink
Suitable Pet:
Cats and Dogs General
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 152g
Size(LxW):
Approx. 19.3x9.7cm/7.60x3.82inch
Package List:
1 xPet Hair Removal Brush:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Свързани продукти