.

.

YOKIVE 5 Опаковки, папка-плик съвсем малък, Хартиени Папка Джоб с завязками, Органайзер за Файлове с Размер на Писмо, За Сметки, за Офис (Кафяв, A4)

YOKIVE 5 Опаковки, папка-плик съвсем малък, Хартиени Папка Джоб с завязками, Органайзер за Файлове с Размер на Писмо, За Сметки, за

BGN 2.67

Наличност
На склад

√ Папки с многофункционални редове са добри за организиране на документи, книжа, писма, папки, доклади, пликове и различни дейности, като офис, къща, бизнес, образование, канцеларски материали, конференции и т; √ Което ПОЛУЧАВАТЕ - В комплекта са включени папки-пакети с 5 и с малко пари, общият размер на които е 12,2 х 9. √ Надежден материал - той е изработен от здрава хартия материал фина работа, много издръжлив и лек, преносим и трайна, устойчива на счупвания, него не е лесно да се прекъсне. √ Специален дизайн - уникален стил на връзване на съвсем малък, който ви позволява да запазите съдържанието в добро състояние и предотвратяване на нейната загуба. подходящ размер, подходящ за различни приложения, както и е удобно за носене и съхранение. √ Моля, обърнете внимание - моля, оставяйте малки отклонения от ръчно измерване. √ Папки с МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ редове са добри за организиране на документи, книжа, писма, папки, доклади, пликове и за различни дейности, като офис, къща, бизнес, образование, канцеларски материали, конференции и др.√ Какво ПОЛУЧАВАТЕ - В комплекта са включени папки-пакети с 5 и с малко пари, общият размер на които е 12,2 х 9.√ Надежден материал - той е изработен от здрава хартия материал фина работа, много издръжлив и лек, преносим и трайна, устойчива на счупвания, него не е лесно да се прекъсне.√ Специален дизайн - уникален стил на връзване на съвсем малък, който ви позволява да запазите съдържанието в добро състояние и предотвратяване на нейната загуба. подходящ размер, подходящ за различни приложения, както и е удобно за носене и съхранение.√ Моля, обърнете внимание, Преди пускането на поръчката, моля, потвърдете размер.

Опции за продукта

Свързани продукти