.

.

DLSixYi Закрити Вентилатори без Остриета с Осветление, Вентилатор на Тавана с Подово Монтиране 50 см, Led Осветление, вентилатор Полилеи, Интелигентни Електрически Вент?

DLSixYi Закрити Вентилатори без Остриета с Осветление, Вентилатор на Тавана с Подово Монтиране 50 см, Led Осветление, вентилатор

BGN 28.69

Наличност
На склад

✔Тавана лампа оборудван с вградени стелт-феноветеУникален дизайн - модерен тавана лампа с творчески вентилатор прави тази потолочную полилей идеална за вашата декорация. ✔ 3 регулируеми нива на скоростта на вятъра с регулируема яркост - с помощта на дистанционното управление, вие ще можете свободно да регулирате скоростта на вятъра.Използвайте дистанционното, за да превключвате между студено бял, бял и топло бял (3000 С / 4500 К / 6500 К). Мощност на led източника на светлина са 46 W, 2800ЛМ, размер : Ø 50 см, височина 20 виж Благодарение на предимствата на спестяване на разходите за електричество срок на експлоатация е до 50 000 часа. ✔Led вентилатор на тавана с функция за синхронизация, Можете да запазите настройката за изключване на 1/2/4/8 часа.Цялата нож фен е изработена от дебел материал и осигурява гладка работа на вентилатора, докато тиха работа осигурява тих и гладък резултат.Спокойна вечер спи спокойно. ✔Безшумен led вентилатор на тавана и тих мотор осигури комфортен сън, сигурен и стабилен, подходящ за спални, хол, кухня, трапезария, коридор, тераси, кабинет, читального зала и т. Препоръчва се размер на стаята : 10-15 кв. ✔ услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с него в продължение на 24 часа.Ако ви удари, вие имате и други лампи, можете да посетите нашия магазин. ✔Тавана лампа оборудван с вградени стелт-феновете.Уникален дизайн - модерен тавана лампа с творчески вентилатор прави тази потолочную полилей идеална за вашата декорация. ✔ 3 регулируеми нива на скоростта на вятъра с регулируема яркост - с помощта на дистанционното управление, вие ще можете свободно да регулирате скоростта на вятъра.Използвайте дистанционното, за да превключвате между студено бял, бял и топло бял (3000 С / 4500 К / 6500 К). Мощност на led източника на светлина са 46 W, 2800ЛМ, размер : Ø 50 см, височина 20 виж Благодарение на предимствата на спестяване на разходите за електричество срок на експлоатация е до 50 000 часа. ✔Led вентилатор на тавана с функция за синхронизация, Можете да запазите настройката за изключване на 1/2/4/8 часа.Цялата нож фен е изработена от дебел материал и осигурява гладка работа на вентилатора, докато тиха работа осигурява тих и гладък резултат.Спокойна вечер спи спокойно. ✔Безшумен led вентилатор на тавана и тих мотор осигури комфортен сън, сигурен и стабилен, подходящ за спални, хол, кухня, трапезария, коридор, тераси, кабинет, читального зала и т. Препоръчва се размер на стаята : 10-15 кв. ✔ услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с него в продължение на 24 часа.Ако ви удари, вие имате и други лампи, можете да посетите нашия магазин.Перката на този монтаж на таван лампи, вградени в корпуса на осветителното тяло и са по-безопасни от обикновените вентилатори.

Опции за продукта

Свързани продукти