.

.

Закачалка за дрехи Стенни Стенни закачалка за дрехи с 5 куки за дрехи, 40 см или 60 см Полк за входния канал от масив бор Идеалният избор за вашата антре Баня Пране, Зак?

Закачалка за дрехи Стенни Стенни закачалка за дрехи с 5 куки за дрехи, 40 см или 60 см Полк за входния канал от масив бор Идеалният избор

BGN 1.33

Наличност
На склад

Идеален за организиране и съхранение на инструменти за бродерия, кухненско оборудване, колани, шапки, шалове, кърпи, каишки за домашни любимци и много другиМатериал на нашите закачалки за дрехи, внимателно подбран от бор, за да се гарантира качество и дълготрайност, а красотата на техния дизайн допълва интериора на вашия дом.Европейският модерен минималистичен стил може да украсят стаята си.Гуманизированный дизайн със заоблени ъгли не вреди на дрехите.Закачалка за дрехи и още много други - на горната закачалка е подходящ за съхранение и подреждане на тези вещи, като ключове, портмоне или писма, и е с повдигнати ръбове от двете страни, които не соскользнут.Рафт-закачалка за дрехи също може да се използва за декоративни цели - малки растения, рамки за снимки, свещи или много повече за украса на вашия модерен или традиционен дом!.Също така е много подходящ за демонстрации начало декор от малки висящи растения, празнични венци или бижута.Материал на продукта : габър Товароподемност : повече от 30 кг Стил : модерен и лесен Начин на инсталиране : пирон без пробиване/електрическа бормашина Размер на продукта : 40 см. * 25 см * 16,5 cm / 15,7 инча * 9.8 инча * 6,5 инча 60 см * 25 см * 16,5 cm / 23,6 инча * 9.8 инча * 6,5 инча Приложими места : хол, спалня, офис, антре, баня и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на закачалки за дрехи, както е показано на снимките на стоките, никакви други предмети в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Поради ръчно измерване е възможно една малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-доброто обслужване.

Опции за продукта

Свързани продукти