.

.

Пакети за съхранение на дрехи Uidducpu, Контейнери за съхранение под леглото, Сгъваеми кутии за съхранение с прозрачни прозорци и повишен дръжки, за дрехи, Одеяла, Пуло?

Пакети за съхранение на дрехи Uidducpu, Контейнери за съхранение под леглото, Сгъваеми кутии за съхранение с прозрачни прозорци

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Многофункционален склад】 Контейнери за съхранение под леглото е добре да се поставят под леглото, под дивана и в гардероба сиЧанти-организаторите за съхранение са подходящи за организиране на одеяла, пуловери, несезонной дрехи, ватирани одеала, възглавници, играчки и обувки. 【Прозрачно Предно стъкло + Подсилени дръжки】 Чанта за съхранение е прозрачен панел, ви позволява бързо да видите, че вътре в кутията.Всеки организатор има две силни вертикални дръжки отпред и подсилени дръжки от двете страни за улесняване на движението и дълголетие. 【Супериорна здрав материал】 Тези чанти за съхранение са изработени от 100% полипропилен нетъкан текстил и висококачествена PVC, нямат миризма и много дишащи, за да запазите нещата свежи.Дръжки снабдени с широка найлон лента, която лесно да се скъса, и може да се използва за по-дълго време. 【Спестяване на пространство】 Тези чанти за съхранение на дрехи под леглото лесно да се сгъва за съхранение, когато не се използва.Той максимално увеличава пространството под леглото или в шкафа, а също е добър избор за общите помещения, тавани, мазета и спални. 【Вашият помощник в организацията на】 Организирайте стая.Дойде време да се възползвате от нашата чанта за съхранение, специално разработена за организацията.Размера на чантата за съхранение е 23,6 x 17,7 x 5.9 инча, побира 40 литра, най-подходящ за площ, удобен за переноске и може лесно да бъде събрана с ръцете си за организиране на вашия приятен дом. 【Многофункционален склад】 Контейнери за съхранение под леглото е добре да се поставят под леглото, под дивана и в гардероба си.Чанти-организаторите за съхранение са подходящи за организиране на одеяла, пуловери, несезонной дрехи, ватирани одеала, възглавници, играчки и обувки. 【Прозрачно Предно стъкло + Подсилени дръжки】 Чанта за съхранение е прозрачен панел, ви позволява бързо да видите, че вътре в кутията.Всеки организатор има две силни вертикални дръжки отпред и подсилени дръжки от двете страни за улесняване на движението и дълголетие.

Опции за продукта

Свързани продукти