.

.

Doitxue 3ШТ Подвесная Пластмасова Кошница за съхранение /Кошница за дрехи Пластмасов/Кошници за Организиране, Баня Кухня Стая в Общежитието Спалня Малка Кошница за съ?

Doitxue 3ШТ Подвесная Пластмасова Кошница за съхранение /Кошница за дрехи Пластмасов/Кошници за Организиране, Баня Кухня Стая

BGN 2.00

Наличност
На склад

Дизайн : Може да бъде фаянс пластмасова кошница за съхранение, конструкцията на вентилация, с множество дупки, подсилена конструкция на дъното, по-нескользящая и износостойкаяИдеалната конструкция за оформяне един в друг, когато не се използва.Здрав и издръжлив : Изработен от устойчив и екологично чист материал полипропилен, издръжливи и лесно се повреждат.Многоцелеви : идеален за домашни организация и съхранение.Може да се използва в кухнята, в килера, на рафта, в спалнята, хола, банята, класната стая и така нататък.Семеен размер : Пластмасов кош за съхранение, отговаряща на нуждите на семейството.Прост стил, стилен и красив, ще добави нотка на приукрашивания в къщата, ще направи домашна обстановка е по-чист.Характеристики - Размери : 8,5 "(дължина) х 6,7" (широчина) × 5,3" (височина), полипропилен пластмаса, опаковки от 3 кошници. · Дизайн : Може да бъде фаянс пластмасова кошница за съхранение, конструкцията на вентилация, с множество дупки, подсилена конструкция на дъното, по-нескользящая и износостойкая.Идеалната конструкция за оформяне един в друг, когато не се използва. · Здрав и издръжлив : Изработен от устойчив и екологично чист материал полипропилен, издръжливи и лесно се повреждат. · Многофункционален : идеален за домашни организация и съхранение.Може да се използва в кухнята, в килера, на рафта, в спалнята, хола, банята, класната стая и така нататък. · Семеен размер : Пластмасов кош за съхранение, отговаряща на нуждите на семейството.Прост стил, стилен и красив, ще добави нотка на приукрашивания в къщата, ще направи домашна обстановка е по-чист. ·Характеристики - Размери : 8,5 "(дължина) х 6,7" (широчина) × 5,3" (височина), полипропилен пластмаса, опаковки от 3 кошници.

Опции за продукта

Свързани продукти