.

.

Эстетичная Холщовая чанта-тоут Monwestck За жени, за Многократна употреба Памучни Холщовые чанти За пазаруване на Продукти, Скъпа чанта-тоут С Вътрешен джоб За Момичет?

Эстетичная Холщовая чанта-тоут Monwestck За жени, за Многократна употреба Памучни Холщовые чанти За пазаруване на Продукти, Скъпа чанта-тоут

BGN 6.06

Наличност
На склад

canvas Материал : Тази чанта е направена от платно, със здрави и издръжливи дръжки и меки джапанки, че да прилепва плътно към чантата за трайност и комфорт. Естествено, чанти за еднократна употреба предпазват околната среда от найлоновите торбички. (Забележка : машинно пране не се препоръчва). Идеални размери : Вие получавате 1 малка черна холщовую чанта-тоут размер 8,66 "Д х 4,72"Ш х 10,23"В дръжката : 8,5 инча (В).Нашата чанта-тоут побира множество елементи. Многократно използване : Холщовые чанти се използват широко, в тях могат да се поставят предмети от първа необходимост, като например мобилни телефони, ключове и козметика, необходими за излизане на светлина, офис служители могат да носят кутии за обяд, модни зеленчуци и плодове, за пазаруване и т. Също могат да се използват като декоративни подарък пакети и чанти за рожден ден, малки и силни, красиви и удобни в переноске. Добре обмислен дизайн : Дръжка перевязана лента, за да му придават перфектен вид, холщовая чантата е изработена от пластмасов филм, подплата-водоустойчив и устойчив на петна, което означава, че нашите чанти са лесни за почистване.Благодарение на ламиниран лигавицата на нашите чанти-тоут винаги може да се поддържа в добро състояние. Сервизно обслужване : Тази холщовая чанта определено ви задоволи, но ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Тази чанта е направена от платно, със здрави и издръжливи дръжки и меки джапанки, че да прилепва плътно към чантата за трайност и комфорт. Естествено, чанти за еднократна употреба предпазват околната среда от найлоновите торбички. (Забележка : машинно пране не се препоръчва).Холщовые чанти се използват широко, в тях могат да се поставят предмети от първа необходимост, като например мобилни телефони, ключове и козметика, необходими за излизане на светлина, офис служители могат да носят кутии за обяд, модни зеленчуци и плодове, за пазаруване и т. Също могат да се използват като декоративни подарък пакети и чанти за рожден ден, малки и силни, красиви и удобни в переноске.

Опции за продукта

Свързани продукти