.

.

Съединител Dingsun RJ-45, 2 комплекта вградени connector, конектор за Ethernet между жакове за удължител на кабела Ethernet Cat7/Cat6/Cat5/Cat5e (RJ-45 10 бр., синьо)

Съединител Dingsun RJ-45, 2 комплекта вградени connector, конектор за Ethernet между жакове за удължител на кабела Ethernet Cat7/Cat6/Cat5/Cat5e

BGN 11.99

Наличност
На склад

✨Connector, RJ-45 полезна за разширяване на свързване на ethernet чрез свързване на 2 кратки мрежови кабели заедно ✨Този конектор 8 P8 C за да се свържете към гнездото ethernet е съвместим с мрежата на Cat7, Cat6, Cat5e, Cat5. ✨Съединител с вграден конектор RJ-45 съответства на категорията на изпълнение 6 в съответствие със стандарта TIA / EIA 568-C. 2; Той отговаря на Ro HS. ✨ Висока скорост : удлинительный ethernet конектор RJ45 скорост до 10 gbps за свързване на ethernet кабел Cat7/Cat6. ✨Съединител Cat5 с никелирани контакти и лесен защелкивающимся заключващ механизъм осигурява надеждна връзка без корозия.Удължителен кабел идеален за разширяване на Ethernet свързаност. Съединение 2 кратки мрежови кабели заедно може да ви помогне да реши проблема с недостатъчния дължината на мрежовия кабел.Той е лесен за инсталиране, трябва само да свържете два мрежови кабел, които трябва да се удължат, за удлинителю RJ-45.Щепсела и да играе, захранване и някакви драйвери не са ви необходими. 1 : Това не може да се използва с трапецеидальным конектор. 2 : Това не е за телефонен кабел, а за Ethernet кабел. 3 : Те са съвместими само с RJ-45, не са съвместими с RJ11.

Опции за продукта

Свързани продукти