.

.

Държач за хартиени кърпи RARXTR, Държач за Хартиени кърпи под Шкаф за кухня, Поставка за ролята на Лепило Хартиени кърпи за ръце, за кърпи за баня, Стенни Матирана Сива ?

Държач за хартиени кърпи RARXTR, Държач за Хартиени кърпи под Шкаф за кухня, Поставка за ролята на Лепило Хартиени кърпи за ръце, за

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Материал 】 : SUS 304 неръждаема стомана, без ръжда, за да се гарантира срок на годност 【Режим на инсталация】 : 【ЛЕСНА инсталация】【се Инсталира вертикално или хоризонтално】 е на Разположение като за лепило, така и за винтове. 【Иновация】 : Завъртане на конструкция с двоен стълб позволява лесно да се промени, хартиени кърпи за ръце,Въртящата обтегач ефективно предотвратява падането на кухненски кърпи и симетричен дизайн прави кухнята приятна за окото. 【Функция на продукта】: Титуляр за хартиени кърпи за ръце може да се използва за поставянето на кърпи за ръце, хартиени кърпи за ръце на ролка, пластмасово фолио, на притежателя на хартиени кърпи под шкаф, организация кухня, организиране на дома, на притежателя на хартиени кърпи, организация и съхранение на кухненски интериор, нови предмети от първа необходимост за дома и за всичко, което може да се мотае. 【За гаранция и следпродажбено обслужване на едно】: Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, моля, бъдете сигурни за закупуване на нашите продукти.Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, позволете ни да ви освободи от безпокойството и неудобството с помощта на нашата уникална гаранция за връщане на парите плюс, което означава, че ако не сте напълно доволни от стока, ние ще ви върнем парите, и да ви спести титуляр за хартиени кърпи. 【Защита от корозия】 е Боядисан в матово-сив цвят, за да придадат идеал на съвременното предвид.Покритие осигурява устойчивост към дневното надраскване и износване и третиране с.Висококачествено покритие осигурява дълготрайна защита от ръжда и корозия.Насладете се на стилен използване, не изисква поддръжка. 【Материал 】 : SUS 304 неръждаема стомана, без ръжда, за да се гарантира срок на годност. 【Режим на инсталация】 : 【ЛЕСНА инсталация】【се Инсталира вертикално или хоризонтално】 е на Разположение като за лепило, така и за винтове. 【Иновация】 : Завъртане на конструкция с двоен стълб позволява лесно да се промени, хартиени кърпи за ръце,Въртящата обтегач ефективно предотвратява падането на кухненски кърпи и симетричен дизайн прави кухнята приятна за окото. 【Функция на продукта】: Титуляр за хартиени кърпи за ръце може да се използва за поставянето на кърпи за ръце, хартиени кърпи за ръце на ролка, пластмасово фолио, на притежателя на хартиени кърпи под шкаф, организация кухня, организиране на дома, на притежателя на хартиени кърпи, организация и съхранение на кухненски интериор, нови предмети от първа необходимост за дома и за всичко, което може да се мотае.

Опции за продукта

Свързани продукти