.

.

MOGTAA За момичета, Възрастни Боята по Номера, Комплекти за рисуване цветове Масло за възрастни и Деца, Направи си сам, Рисуй по Номера на Платно, маслени Бои, Рисуване ?

MOGTAA За момичета, Възрастни Боята по Номера, Комплекти за рисуване цветове Масло за възрастни и Деца, Направи си сам, Рисуй по

BGN 7.32

Наличност
На склад

【ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】Определени Paint by number включва платно с размер 16 х 20 инча (40x50 см), 3 четки и набор от висококачествени боиАкрилни пигмент е с ярък цвят, му е лесно выцветить, той може да се запази маслени бои, четка е изработена от высокоэластичного найлон, това ще ви помогне да изготви по-удобно. 【ЛЕСНО раскрашивается】 Стаи бои са подходящи за възрастни, деца и начинаещи от всички възрасти.Моля, обърнете внимание, че броят на платно съвпада с номер на набиране на акрилни бои.След това нанесете пискюли на съответната област.Не е необходимо смесване на цветове. 【ДОБАВИ РАДОСТ В ЖИВОТА】Paint by Numbers е отличен за това, за да ви накара да откъсне поглед от вашия телефон, компютри и телевизионни екрани.Разработване на практически умения, намаляване на стреса и облегчайте емоции, разглеждане на чувство за постижение, малешевската и увереност в себе си и се развивайте търпение, подходящ за възрастни, възрастните хора и децата. 【Платно ВИСОКО КАЧЕСТВО】 Платно - това е платно за специално използване при рисувах по номера, цвета на платното за естествен и не портящийся.Акрилна боя лесно да се боядиса и предпазва от избледняване, както платно добре абсорбира водата и пропуска въздух, му е лесно да се съхранява в продължение на дълго време. 【ИДЕАЛЕН подарък】 След приключване на рисуване по номера с ръце за възрастни може да се използва за украса на вашата стая, а също и като подарък на приятели, семейство и влюбени за рождени дни, сватби, Коледа и Деня на благодарността.Ако все още се колебаете какъв подарък да направите на семейството си или приятели?Може би това е добър избор.текстурный платно. 【ЩЕ ПОЛУЧИТЕ】Определени Paint by number включва платно с размер 16 х 20 инча (40x50 см), 3 четки и набор от висококачествени бои.Акрилни пигмент е с ярък цвят, му е лесно выцветить, той може да се запази маслени бои, четка е изработена от высокоэластичного найлон, това ще ви помогне да изготви по-удобно. 【ЛЕСНО раскрашивается】 Стаи бои са подходящи за възрастни, деца и начинаещи от всички възрасти.Моля, обърнете внимание, че броят на платно съвпада с номер на набиране на акрилни бои.След това нанесете пискюли на съответната област.Не е необходимо смесване на цветове. 【ДОБАВИ РАДОСТ В ЖИВОТА】Paint by Numbers е отличен за това, за да ви накара да откъсне поглед от вашия телефон, компютри и телевизионни екрани.

Опции за продукта

Свързани продукти