.

.

HANABASS 5 бр. Подвесная Чанта за дрехи, Прозрачни Чанти-Организаторите, Пътни Чанти, Дрехи, Чанти За съхранение на Дрехи, Висящ Калъф за Дрехи, Подвесная Чанта за дрехи, ?

HANABASS 5 бр. Подвесная Чанта за дрехи, Прозрачни Чанти-Организаторите, Пътни Чанти, Дрехи, Чанти За съхранение на Дрехи, Висящ Калъф за

BGN 10.18

Наличност
На склад

PevaЗАЩИТА ЗА ДРЕХИ-5 бр. Торби за дрехи, торби за Многократна употреба за дрехи, Прозрачни чанти за костюми с цип, чанти и калъфи за дрехи, държач за съхранение на дрехи за дома магазин.ЧАНТА ЗА СВАТБЕНИ ОБЛЕКЛА - Сълзи се дават лесно.Могат да бъдат повторно използвани и изчистен, лесен и надежден.Можете да го използвате с доверие.ЧАНТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ДРЕХИ - долно Оттичане триизмерен дизайн позволява да се избегне бръчки и запазва целостта на дрехи.Калъф за дрехи в гардероба - той е направен от добри материали, отлично и практичен, той може да ви служи дълго време.ЧАНТА за ГАРДЕРОБ - изработени от добри материали, е превъзходно и практична, тя може да продължи ви за дълго време.Списък на пакетите 5 × Чанти за дрехи Характеристики -Материал : подвесная чанта за съхранение на дрехи PEVA -Размер : 120,00 X60,00 X0,60 см / 47,16 X23,58 X0 чанта за носене на костюм. -Цвят : Прозрачни калъфи за дрехи -изящна изработка изработка и креативен външен вид осигуряват популярност и практичност многократно своята практика за костюми. -Лек и преносим, фино изработени, да ви е много удобен за носене пътна чанта за дрехите. -Изработен е от висококачествен материал PEVA с отлична кант, може да се използват многократно за съхранение на дрехи. -Не е толкова лесно да се скъса.Му може да се използва и за почистване, той е прост и надежден.Със сигурност можете да го използвате с торби за съхранение на дрехи. -Той е лесен за дизайн, но практични за използване, че ще ви даде един добър опит в използването на прозрачен подвесного на гардероба.Информация за стоки Калъф за дрехи Ако търсите професионална чанта за дрехи, на разумна цена, тогава тук. чанта за съхранение на костюми Нея не е лесно да се деформира, което ви осигурява по-голямо удобство. чанта за съхранение с цип - това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди. калъф за дрехи, от висококачествени материали, практични и издръжливи.

Опции за продукта

Свързани продукти