.

.

YARNOW 16 бр. Анти-Загубени Производителите, Анти-Аксесоари, Висулки, Нашийник за домашни любимци, Изгубени Поцинковани Коне, Звънчета за Кози, Выпасные Железни Рогат Д?

YARNOW 16 бр. Анти-Загубени Производителите, Анти-Аксесоари, Висулки, Нашийник за домашни любимци, Изгубени Поцинковани Коне,

BGN 14.32

Наличност
На склад

Анти-изгубен камбанка за едър рогат добитък, Гладка повърхност и по-ярък цвят ги правят по-елегантни и луксозниШироко се прилага, можете да го използвате за направата на занаяти собствените си ръце.Кравешки звънец : Въпреки дизайн на тези продукти е проста, те са много практични, когато се използва.Пасущиеся медни звънчета : звукът е ясен и силен, за да се домашни любимци не се губят.Камбанка за едър рогат добитък, различен компактни размери и леко тегло, удобен за съхранение.Силен звънец за едър рогат добитък, се Използват добри материали, фина работа, издръжлива и лесно деформируемый.Звукът е ясен и ярък.Уверете се, че вашите любимци е лесно да се намери.Един конете камбанка : Използването на медни материали, изящна изработка, може да продължи дълго време.Не е лесно да се направи.Списък на пакетите, 16 x звънци за добитък Характеристики - звучи по-силно и по-мек.Лесен за употреба и удобен за работа. избор на разумни цени колокольчика за едър рогат добитък. - При разклащане камбани метална лента вътре камбани ударится за камбаната и ще издаде много силен звук, отъркване на доставки.38 X0 силен селска камбанка. - Качеството на изработка камбани ще ви донесе добър опит в използването.Прост дизайн и ретро стил, добър декоративен ефект винтажного колокольчика. -Материал : Медна камбанка със собствените си ръце - Използването на добри материали, с фина обработка, издръжлива и лесно деформируемый.Звукът е ясен и ярък.Уверете се, че животните могат лесно да се намерят, подвешивая окачване за домашния добитък. -Цвят : както е показано на фигура подвесного колокольчика - Тегло много лек, животното няма да се чувстват дискомфорт при носенето на него коровьих камбанки.Информация за стоки направи си Сам Бел търсите силен звънец за едър рогат добитък?Търсите издръжлив звънец, който може да се използва за изпълнение на няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Този висококачествен набор от камбани, за паша на добитък, следва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти