.

.

2 ЕЛЕМЕНТА JP Дренажен Притежателя на Каишка След Мастектомия Еластичен Дренажен Торбичка Титуляр, След като Стягане на корема Хирургически Консумативи за Реконст?

2 ЕЛЕМЕНТА JP Дренажен Притежателя на Каишка След Мастектомия Еластичен Дренажен Торбичка Титуляр, След като Стягане на корема

BGN 12.66

Наличност
На склад

?, За да проверите за уголемяване на гърдите след операцията - Титуляр отводняване за мастектомия е отличен за следоперативни мастэктомических дренажи на гръдния кош, дренажи jp, двойна / двустранен / една мастектомия, възстановяване на клапата DIEP, операции за отстраняване на рак на млечната жлеза / лампэктомии, abdominoplasty, стягане на корема, мезоктомии, операция за трансплантация на эксплантатов, рак на слюнчените жлези или челюстна хирургияДренажен титуляр, след като стягане на корема, е необходимо за всяка операция, за която се изисква дренажи.Прави възстановяване след операция за увеличаване на бюста по-лесно.Напълно освободи ръката си по време на източване!. ? ДИСКРЕТЕН, АБСОЛЮТНО ОТЛИЧЕН НАЧИН ДА СЕ ВЪРНЕ ДОВЕРИЕТО В СЕБЕ СИ! - Този притежателя отводняване за мастектомия е спасение на сзо по време на мастектомия и реконструкция.Ви позволява лесно да го скрие под дрехите.Този дренажен титуляр, след като стягане на корема е много подходяща за тези, които минава на операция за премахване на рак на гърдата.Просто засуньте дренажи зад този пояс, подправете ги под панталони за почивка или рокли и носите със себе си.Эвен може да използва, за да се върнат на работа и да се срещат с клиенти.Това напълно да промени хода на вашите възстановяване!. ?НАКРАЯ-СИГУРНО СПОКОЙСТВИЕ титуляр за източване след стягане на корема леко предоставя дренажни тръби на кръста, не се притеснявайте за това, че те ще потрепва, не трябва вече да се тегли, не трябва да се разклати, не е нужно да се справят с английски щифтове или пластмасови скоби, това значително улеснява обличането вземане на душ и сън!Изпитвайки некомфортное време, този прост предмет ще ви помогне да разберете как се чувстват по-комфортно и да имат възможност да излизат навън по време на възстановяване. ? РЕГУЛИРУЕМИ и удобен - Колан-държач за отводняване при мастектомия и интересите на повечето хора, които не се чувстват прекалено стегнат / свободно, независимо от това, малкият размер на талията или плюс размера на талията.Титуляр отводняване за мастектомия има 4 куката и петлевую лента за фиксиране на дренажен бутилка.Удобно за носене, лесно се пере.Памук колан за дренажна тръба при мастектомия - това е много здрав дишащ материал, той е много удобен, не дразни лек разрез.Колан с панделка на куки и loops не натрет гърба ви. ?НАДЕЖДЕН И ПРЕДПОЧИТАН ПОДАРЪК ЗА ВАШЕТО СМЕЛИ ЛЮБИМ ЧОВЕК - BNRendles - това е модна марка, която съчетава в себе си стил, комфорт, кацане и производителност.Висококачествени дренажни държачи за мастектомия са на достъпни цени и са идеални за пациенти, които се подлагат на операция по подтяжке на корема след мастектомия.

Опции за продукта

Свързани продукти