.

.

Bagilaanoe/ Дрехи в западен стил за малки момичета, Летен комплект Гащеризон с къс ръкав, Разкроена Панталони, Разкроена Управление, Превръзка на главата, комплект от 3 т?

Bagilaanoe/ Дрехи в западен стил за малки момичета, Летен комплект Гащеризон с къс ръкав, Разкроена Панталони, Разкроена Управление, Превръзка

BGN 6.65

Наличност
На склад

Смес от памукИздърпайте закопчалка. Материал : смес от памук.Мек и удобен комплект летни дрехи за малките момичета, високо качество, приятна за детската кожа сладък дрехи в западен стил за малки момичета, комплект от 3 теми, дишащи, леки.Характеристика : Комплект летни дрехи за малките момичета, плъзгачи, с къси ръкави и писмото принтом, потник-боди, разкроена панталони-клеш с принтом крави, за момиченца,, за да е подходяща превръзка на главата с лък, летни тоалети за малки момиченца от 3 бр., летни дрехи в западен стил за малки момичета, очарователен облекло пастушки, ежедневни плъзгачи-панталони за малки момичета. Размер : Летни дрехи за момичета 0-3 месеца, летни дрехи за момичета 3-6 месеца, летни дрехи за момичета от 6-12 месеца, летни дрехи за момичета от 12-18 месеца, комплект дрехи за момичета с къс ръкав-клеш.Моля, проверете таблицата с размерите, преди да поръчате.Причина : Комплект плъзгачи и панталони с къси ръкави за малки момичета, комплект летни дрехи с изгорени низами за малки момичета, подходящ за всеки ден, ежедневни игри, семейни събирания, партита по повод рождения ден, фотография, подарък за душата, подарък за рожден ден, облекло за връщане на момичетата са у дома, във фермата, вкъщи, на плажа, в парка, на почивка, по призвание.Идеална за пролетта, лятото и есента.Какво получавате : 1 бр. гащеризон за момиченце + 1 бр. разкроена панталони + 1 бр. превръзка на главата.

Опции за продукта

Свързани продукти