.

.

Комплект маркучи за нагревател 3/4 x 3/4 FIP 18 с отсоединяющим скоба - Сферичен кран от месинг, без олово и гъвкав маркуч от неръждаема стомана - Фитинги за притискателни?

Комплект маркучи за нагревател 3/4 x 3/4 FIP 18 с отсоединяющим скоба - Сферичен кран от месинг, без олово и гъвкав маркуч от неръждаема

BGN 1.33

Наличност
На склад

??????? ??????? : Маркуч бойлери Tiger Bite е изработен от гъвкава, висококачествена захарна тръстика неръждаема стоманаБлагородна стомана, използвана в нашия продукт, предпазва ни и пресоване. ???? ???????????? : Воден маркуч Tiger Bite не изисква специални инструменти запояване или лепило.Можете лесно да инсталирате маркуч бойлер с помощта на вставного монтаж.Просто натиснете, за да създадете водонепроницаемое печат. ????-??????? ?????????? : Съединител за маркуч бойлери ¾ FIP е изработен от безоловен месинг, DZR (издържа до обезжириванию).Месингови фитинги за маркучи за високо качество осигуряват траен фитинг, устойчиви на корозия от. ???? ?? ??????????? : Демонтаж се случва толкова бързо, колкото и монтаж.Инструмент за изключване ви позволява лесно се разглобява.По този начин, фитинги и вентили може лесно да се използва отново и да се промени.Те могат дори да се сменят след монтаж за обзавеждане монтаж в трудно достъпни места. ????????? ????? : Вик Tiger Bite универсален и е подходящ за медни тръби, CTS CPVC и PEX.Можете да се свържете конектор за воден маркуч за трите вида комбинации, които искате.

Опции за продукта

Свързани продукти