.

.

Тясна чаша от неръждаема стомана с 20 Грама, 8 Опаковки с Двойни стени, Изолирани Чаши с Капаци и Соломинками, Изолиран Пътен Чаша за вода, Тънък Вакуумна Чаша за напи?

Тясна чаша от неръждаема стомана с 20 Грама, 8 Опаковки с Двойни стени, Изолирани Чаши с Капаци и Соломинками, Изолиран Пътен

BGN 28.85

Наличност
На склад

Безопасен материал : Нашите фини двете чаши са изработени от висококачествена неръждаема стомана 304, така че те да са трайни и устойчиви на потТази чаша от неръждаема стомана и е снабден с капак, която не съдържа бисфенол А, така че няма нужда да се притеснявате за сигурността.СЛАМКИ И КАПАЧКИ : Вие ще получите 8 опаковки красивите тънки чаши с капаци и соломинками, в които има всичко необходимо, за да се наслаждавате на питие на идеалната температура.Нашите сламки от неръждаема стомана са идеални за потягивания кафе, студен чай и вода, но достатъчно широки, за да пие гъсти напитки, като млечни шейкове и коктейли.ШИРОКА ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Нашият набор от тънки сублимационных чаши може да се използва за съхранение на напитки, топло мляко, коктейли, шампанско, сладолед и т. може да се използва навсякъде в ежедневието.УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Този тесен чаша от неръждаема стомана удобен за хващане с една ръка.А бял цвят, прави тази чаша по-красив.Капацитета на 20 грама е предназначена за удовлетворяване на вашите ежедневни нужди в пиенето.ВАКУУМНА ИЗОЛАЦИЯ-с ДВОЙНИ СТЕНИ : Чаша с вакуумна изолация с двойни стени от неръждаема стомана и ви позволява лесно да запази топлината на повече от 5 часа и студа повече от 9 часа, отговарящи на вашите нужди, по-студени или горещи напитки.Чаша skinny е изработена от неръждаема стомана 304, която много е трайна.Студени напитки може да се съхранява повече от 9 часа, а топли - топли повече от 5 часа.Нашият чаша от неръждаема стомана е много добър за задоволяване на различни нужди.В нашия изолиран тесен чаша може да се съхранява много видове напитки, както горещи, така и студени, като топло мляко, горещ чай, сода, коктейли, шампанско, сладолед и т. Комплект чаши за вино skinny подходящ за партита, пикници, независими пътуване, лодки, плаж, басейн, къмпинг и туризъм, разходки и т. Материал : неръждаема стомана 304. 8 * Бели тесни чаши. 8 * Капачки и сламки. 8 * Сламени четки. 1 * Четка за миене на чаши.

Опции за продукта

Свързани продукти