.

.

12 Бр. Червени Коледни Звънци, Звънци за Бродерия, Аксесоари за Коледното парти за Коледната Елха, Декорация във формата на Венец, Метални Звънчета за Коледната Праз?

12 Бр. Червени Коледни Звънци, Звънци за Бродерия, Аксесоари за Коледното парти за Коледната Елха, Декорация във формата на Венец,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Пратката включва 12 бр червени метални камбанки.Сладък и красив дизайн на коледните колокольчика, подходящ за украса на коледната елха, за да създадете празнична атмосфера, той ще даде на вашия дом нов, свеж поглед, добави радостни звуци в празничния сезон и ще ви даде усещането за вътрешен мир.Размер на камбани : Всяка двойка коледни камбанки е с размер около 3 см.Моля, сложи продукта в проветрено и сухо място, за да се предотврати корозия на метала.През цялата камбанка с дупка за окачване на горната и подвижен бусинкой вътре за издавания звук.Ясен звук кара хората да се чувстват щастливи и спокойни, а също така се чувстват прекрасна празнична атмосфера.Пратката включва 12 бр. червени метални камбанки.Сладък и красив дизайн на коледните колокольчика, подходящ за украса на коледната елха, за да създадете празнична атмосфера, той ще даде на вашия дом нов, свеж поглед, добави радостни звуци в празничния сезон и ще ви даде усещането за вътрешен мир.Размер на камбани : Всяка двойка коледни камбанки е с размер около 3 см.Моля, сложи продукта в проветрено и сухо място, за да се предотврати корозия на метала.През цялата камбанка с дупка за окачване на горната и подвижен бусинкой вътре за издавания звук.Ясен звук кара хората да се чувстват щастливи и спокойни, а също така се чувстват прекрасна празнична атмосфера.Пратката включва 12 бр. червени метални камбанки Сладък и красив дизайн на коледните колокольчика, подходящ за украса на коледната елха, за да светне на празнична атмосфера, това ще даде на вашия дом нов свеж вид, ще добави радостни звуци в празничния сезон и ще ви даде усещането за вътрешен мир.

Опции за продукта

Свързани продукти