.

.

Cabilock 1 бр. Контейнер за Течен Сапун От Неръждаема Стомана Опаковка Сапун Преса-Тип Бутилка за у Дома и на Открито (450 мл)

Cabilock 1 бр. Контейнер за Течен Сапун От Неръждаема Стомана Опаковка Сапун Преса-Тип Бутилка за у Дома и на Открито (450 мл)

BGN 8.03

Наличност
На склад

Конструкцията на прес-помпа, удобен за използванеУдобно зареждаш и почистване.Изработен от безопасен и траен материал за продължителна употреба с помощта на fine занаятите. Идеален като украса за вашия дом.Пазете течността вътре в сигурността и удобен за употреба.Конструкцията на прес-помпа, удобен за използване.Удобно зареждаш и почистване.Изработен от безопасен и траен материал за продължителна употреба с помощта на fine занаятите. Идеален като украса за вашия дом.Пазете течността вътре в сигурността и удобен за употреба.Описание на Този обект представлява оригинална бутилка за дозиране на течност за съхранение на дезинфектант, миещ алкохол възстановителни или други средства.Той е изработен от безопасен и траен материал за продължителна употреба.Тънка работа и елегантен дизайн, го правят подходящ за съхранение на течности и украса.Идеален за дома, офис или обществено използване.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Неръждаема стомана.- Размер : около 19,5x8,4x8,4 виж - Изработен от безопасен и траен материал за продължителна употреба с фина обработка.- Пазете течността вътре в сигурността и удобен за употреба.- Конструкцията на прес-помпа, удобен за използване.- Идеален като украса за вашия дом.- Удобно зареждаш и почистване.Пратката включва 1 х празна бутилка.

Опции за продукта

Свързани продукти