.

.

Препарат за съдове за сапун luckxuan Bar /Soap Saver с Двойна употреба Могат да бъдат монтирани на стената или на плота. Дозатори за сапун от неръждаема стомана, Може да се изп?

Препарат за съдове за сапун luckxuan Bar /Soap Saver с Двойна употреба Могат да бъдат монтирани на стената или на плота. Дозатори

BGN 1.00

Наличност
На склад

Тези сапун ястия основно се използват в домашни условия за душ, баня, гъба за миене на съдове, почистващи перли, мъжки самобръсначки, шампоани, средства за измиване на тялото, женски щипки за коса, обици и други малки предмети ♥ Този продукт представлява по-голяма поставка за тоалетна сапун, която може да побере сапун с различни размери, пране сапун. ♥ Препарат за съдове изработена от здрава неръждаема стомана, която е различна трайност, заоблени ъгли, плавни линии и удобството на допир. ♥ Пустотелые дупки в тази мыльнице позволяват на водата да се стича на дъното, като се гарантира, че сапун няма да стане скучен и кашеобразным. ♥ Ръбове и ъгли изделия са заоблени, за да се предотврати удара и осигуряване на безопасността на членовете на семейството.Прост стил, изглежда много стилно и красиво, много практичен кутия за сапун Заглавие : държач за сапун Материал : неръждаема стомана Употреба : за декорация, подарък, в дома Размери : дължина 13,5 широчина 9,2, височина 6 (см); дължина 5,3 широчина 3,6, височина 2,3 (инча) Тегло : 300 г1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фотографии3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти