.

.

MAGICLUB 40000ШТ Водни Мъниста за деца, които не са токсични, 100ШТ Гигантски Водни Мъниста, Набор от Сензорни играчки с 24 Океанскими животни, 7 Чаши, 4-Сензорна кутия, Инстру?

MAGICLUB 40000ШТ Водни Мъниста за деца, които не са токсични, 100ШТ Гигантски Водни Мъниста, Набор от Сензорни играчки с 24 Океанскими

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Чудесен комплект мъниста от океанска вода】 Набор от водни мъниста MIGICLUB много икономичноКомплектът съдържа 40 000 обикновени водни желейных топки и 100 гигантски водни топки, 24 фигурки на морски животни, с 3 различни пинсета, 7 чаши, 10 балони, 1 енциклопедия океански свят, 1 гумена подложка за вода (23,6 "х 17,7"), 4-сензорна кутия и 1 мрежест пакет. 【ОБУЧЕНИЕ на МОРСКИ ЖИВОТНИ】 Е полезен и лесен начин да се научи децата с помощта на занимания.В този набор от сензорни водни топки са включени 24 играчки с морски животни и брошура с описание на морски животни.Децата могат да създадат морската среда, организира фигурки на морски животни и да се запознаят с морски животни брошура. 【РАЗВИТИЕТО на СЕНЗОРНИ УМЕНИЯ и малък МОТОР】 Инструмент sensory bin от набор water bead е преработен.Специално разработени пинсети които са по-трайни.Тези желейные топки и инструменти са идеални за деца с аутизъм и други деца, които се нуждаят от помощ в развитието на визуално-моторна координация, умения сметки, разпознаване на цветове, сензорни умения и малък мотор. 【Безопасно И екологично】 Всяка част от комплекта е направена от нетоксични материали и е тествана на външна изпитвателна лаборатория за независима проверка на оперативната съвместимост и безопасност.Той отговаря на следните изисквания : ASTM F963-17/CPSIA/CPC.Просто добавете вода и оставете да гелевым шарикам наполниться.Те раздуются (10-13 мм) през 4-6 часа!Гел топки за многократна употреба, лесно се съхранява и е лесна за почистване и за повторна употреба. 【ГАРАНЦИЯ за УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】Ако нашият комплект sensory bin, не отговаря на вашите очаквания, моля, свържете се с нас.Ние ще възстановим парите си в пълен размер, без да се налага изпращане на стоката обратно.Клиентите никога не ще бъдат отхвърлени.Добавете ни продукт в кошницата и направете изненада на своите деца. препоръчва се за деца на възраст от 3 години. 【Чудесен комплект мъниста от океанска вода】 Набор от водни мъниста MIGICLUB много икономично.Комплектът съдържа 40 000 обикновени водни желейных топки и 100 гигантски водни топки, 24 фигурки на морски животни, с 3 различни пинсета, 7 чаши, 10 балони, 1 енциклопедия океански свят, 1 гумена подложка за вода (23,6 "х 17,7"), 4-сензорна кутия и 1 мрежест пакет. 【ОБУЧЕНИЕ на МОРСКИ ЖИВОТНИ】 Е полезен и лесен начин да се научи децата с помощта на занимания.

Опции за продукта

Свързани продукти